Fabric kurulu. Onu Terminal ile kurdum. Ancak Sodium'u "mods" kısmına da koymuştum. Ancak neden böyle hata veriyor?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Arkadaşlar çözüm bu:
Öncellikle hatadaki Link'e gidin, Otomatikmen dosya indirecek. Ve o "client.jar" adlı dosyayı o hatadaki gibi değiştirip o hatadaki konuma koyun. Ve sonra çalıştı!
Öncellikle hatadaki Link'e gidin, Otomatikmen dosya indirecek. Ve o "client.jar" adlı dosyayı o hatadaki gibi değiştirip o hatadaki konuma koyun. Ve sonra çalıştı!
Physic
Üstün
Fabric kurulu. Onu Terminal ile kurdum. Ancak Sodium'u "mods" kısmına da koymuştum. Ancak neden böyle hata veriyor?
Eki Görüntüle 57971
1.20.1 sodium kurup, 1.20.6 mi başlatıyorsun?
Fabric loader 1.21 diyor. Sodium'da 1.21 diyor.
Physic
Üstün
Bunu deneyin.
Sodium 0.5.9 - Sodium
Download Sodium mc1.21-0.5.9 on Modrinth. Supports 1.21 Fabric & Quilt. Published on Jun 13, 2024. 834596 downloads.
Ayrıyeten. Bazı forumlarda VPN acmanizi önermişler.
Olmadı. Bir dosya'da nasıl hak sahibi olabiliriz Linux'ta? Belki Minecraft'ın dosyasında yeterli yetkim olmadığı için olabilir?Bunu deneyin.
![]()
Sodium 0.5.9 - Sodium
Download Sodium mc1.21-0.5.9 on Modrinth. Supports 1.21 Fabric & Quilt. Published on Jun 13, 2024. 834596 downloads.modrinth.com
Ayrıyeten. Bazı forumlarda VPN acmanizi önermişler.
Physic
Üstün
Olmadı. Bir Dosya'da nasıl hak sahibi olabiliriz Linux'ta? Belki Minecraft'ın dosyasında yeterli yetkim olmadığı için olabilir?
Siz Fabric'i nasıl indirdiniz?
Bu siteden. Sonra Terminal ile kurdum abi. Fabric
Physic
Üstün
Jar ile indirip elle kurabilir misin? Ben Arch Linux'ta böyle çözdüm.
Tamam abi bende o dosyayı jar ile kurdum.Jar ile indirip elle kurabilir misin? Ben Arch Linux'ta böyle çözdüm.
Physic
Üstün
Minecraft Launcher'i sudo olarak çalıştır.
Launcher. Jar formatında ise,
sudo minecraft.jar gibi.Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-