Sistem aşırı kararsız çalışmaya başladı.
Steam klasörü uçtu.
Proton lfx çalışmamaya başladı.
6 saatlik emek birkaç dakikada çöpe gitti.
Latencyflex kullanmayı antihackler beğenmeyebiliyor.
Fedora rolling release bir dağıtımdır, her an her şey bozulabilir demek bu fakat genelde bozulmaz :D
Steam klasörü nereye uçtu?

Latencyflex kullanmayı antihackler beğenmeyebiliyor.
Fedora rolling release bir dağıtımdır, her an her şey bozulabilir demek bu fakat genelde bozulmaz :D
Steam klasörü nereye uçtu?

Aslında uçmadı, sadece Drive Mount ederken kaybettiğim için uçmuştu ama şu an toparladım.

Windows'u attıktan sonra Linux'a geçmek istemiştim ve Fedora KDE ile açılış yapmak istemiştim.
Dün gece 2ye kadar driver kurdum, gerek araştırdım Office kurdum, şimdi de Steam'den oyun kurdum hatta FSR3 frame generation gibi modlar kullanılabiliyor.
Linux bana emek vermeyi, sabretmeyi ve araştırmayı biraz öğretti.
Emeklerimin karşılığı olarak şu an stabil bir sisteme sahip oldum.
(Tek sorun ekranda titreme yırtılma oluyor bazen)

Eki Görüntüle 40533

Linux'a WinRAR kurduğunuzu görünce koptum, hiç beklenmedik hareket. :rofl:

Linux'a WinRAR kurduğunuzu görünce koptum, hiç beklenmedik hareket. :rofl:
Harbiden ben de garipsedim.
Bu arada Office programlarının eski sürümlerini kurmak mantıklıymış, sorunlarla dolu LibreOffice yerine 2010 Office kullanırım daha iyi. Nasıl kurdunuz Office programlarını hocam? @5438 Yaşadığınız sorundan ötürü üzüldüm, aynı desktopu KDE kullanan herhangi bir dağıtımda kolayca yapabilirsiniz.

Bu arada Office programlarının eski sürümlerini kurmak mantıklıymış, sorunlarla dolu LibreOffice yerine 2010 Office kullanırım daha iyi. Nasıl kurdunuz Office programlarını hocam? @5438 Yaşadığınız sorundan ötürü üzüldüm, aynı desktopu KDE kullanan herhangi bir dağıtımda kolayca yapabilirsiniz.
Wine 🍷 ile kurmuştur.