Feministlikte o dediğin kesim sadece sosyal medyada var olan, gerçekte karşılaşsan bile bir daha görmeyeceğin ve toplumdan genelde dışlanıp, kendileri gibileri bulanlar oluyor.

Anti-Natalizm için: Dümdüz saçma ya. Vaktim olursa, çocuk için zaman harcayıp ona konforlu hayat sunabileceksem yaparım. Çocuğun kararı gibi saçma bir düşünce zaten anca derin düşünceyle ortaya çıkardı.

Kendisine her feministim diyene kulak asarsan feminizmi yanlış öğrenmen tabii ki olası.
Feminizmin amacı erkek ve kadının haklarını eşitlemek, fırsat eşitliği sağlamaktır ki şu ana kadar başardığı her gol de bu yöndedir.

İsmi değiştiği sürece böyle bir ideoloji olduğuna inanacağım. Aslında öyle yalan yok ama siyonist yahudiler (siyasal yahudiler) sağ olsun onu da batırdılar. Ben İbrani ırkına laf atmadım Yahudi derken Yahudi dinine mensup kişileri kastettim. Bir de dediğiniz gibi şu antinatalizm kimsenin ürememesi demek. Ancak şöyle diyorum, önce kötü insanları yok edelim, sonra iyi insanlar kaldıktan sonra iyi insanlar da üremeyi bıraksın. Olay bundan ibaret. Siz üreme meselesini tam anlamamışsınız ama bende de hata var anlaşılacak şekilde anlatmadım.

Anti natalizm 13 yaşındayken çok mantıklı geliyordu da zamanla uzaklaştım. Ahlakı tanrıya göre temellendiriyorsak zaten genellikle üremeyi teşvik ederler. Tanrıya inanmıyorsak da ahlak temellendirilemeyeceği için üremenin ahlaken yanlış olması gibi bir durum söz konusu olamaz.

Ya kardeşim şimdi hepimizin duyguları var ve neden ahlaklı olmalıyız diyorsan şöyle, tabii bunlar iyi insana yapılması gereken şeyler. Doğası bozuk birini ne kadar uğraşırsan uğraş düzeltemezsin. Herkes belli şeylerden zevk alır. Bir de arkadaşın biri hedonizm hayat amacını zevk odaklı yapmak demiş biri. Yav abi zaten insan beyni buna programlı. Neyini anlamıyorsun ki? Her insanın hayat amacı zevk aldığı işle uğraşmak. Çok saçmalamışsın kusura bakma yani dostum.

Son düzenleme:
Ya kardeşim şimdi hepimizin duyguları var ve neden ahlaklı olmalıyız diyorsan şöyle, tabii bunlar iyi insana yapılması gereken şeyler. Doğası bozuk birini ne kadar uğraşırsan uğraş düzeltemezsin. Herkes belli şeylerden zevk alır. Bir de arkadaşın biri hedonizm hayat amacını zevk odaklı yapmak demiş biri. Yav abi zaten insan beyni buna programlı. Neyini anlamıyorsun ki? Her insanın hayat amacı zevk aldığı işle uğraşmak. Çok saçmalamışsın kusura bakma yani dostum.
Hocam yazdığınızdan herhangi bir şey anlayabildiysem ne olayım. Bir de antinatalizmin ne olduğunu bildiğinize emin misiniz?