Fenerbahçe 0- Alanyaspor 1 İlk devre Sonucu

Diyelim Fener kollanıyor. O zaman bu takım neden yıllardır şampiyon olamıyor? Ayrıca diğer takımlarında böyle çok maç örneği var, açık açık hakem hatası artık.
Bunun konuyla ne alakası var? Bu maçtan bahsediyorum ben. Fener şu an 9 kişi kalmalıydı. Saçma sapan da bir penaltı verildi. Bunu Fenerbahçeliler de biliyor. Utanmaları olmasa savunmazlar.

Alakası bile yok. Hiçbir takıma bu düzenli ayrıcalık yapılamaz. Adam utanmasa Alanya'yı hükmen mağlup edecek. Alanya'nın attığı 2. gol> Fenerin 70 dakikadır oynadığı futbol.
Hocam kollanma olur olmaz, Fener'e yapılıyor olması yeri geldiğinde Galatasaray'a yapılmadığı anlamına gelmez. Hala Samsunspor maçı akıllarda şaibeli bence.

Bunun konuyla ne alakası var? Bu maçtan bahsediyorum ben. Fener şu an 9 kişi kalmalıydı. Saçma sapan da bir penaltı verildi. Bunu Fenerbahçeliler de biliyor. Utanmaları olmasa savunmazlar.

Şike ve kollanma tek maçlık bir şey değil, kollanan her zaman kollanır. Eğer kollanıyorlarsa rahat bir şekilde Galatasaray ile puan farkını açmış olmaları lazımdı. Önceki sezonlarda da bu "Fener kollanıyor." muhabbeti hep vardı ancak Fenerbahçe asla şampiyon olamadı. Bu gidişle uzun yıllar şampiyonluk yüzü göremeyecekler zaten.

Son düzenleme:
Güzel kardeşim ben açık konuşuyorum. Pozisyon veriyorum. Sarı kartı olan Tadic Ve Cengiz Ünder ATILMALIDIR. Bu şaibeli bir pozisyon değil. Penaltı tartışılabilir Ama yüzde 80-85 penaltı değil. Sen hakem olarak bunu görmüyor musun? Olabilir VAR bunun için var. Niye Var'a gitmiyorsun? Var seni niye çağırmıyor? Alanya'nın tertemiz golünü yarım saat bekletti. İstese 20 yıl şampiyon olamasın. Bu bu maçı değiştirmez. İlahi adalet denen bir şey var demek ki ....

Tadic'in rakibin ayağına bastığı pozisyonu diyorsanız o pozisyon kırmızı verilecek bir pozisyon değil. Açık açık topa müdahale var çünkü. Düdük çalınmayan pozisyonlar hakem hatası. Penaltı pozisyonunda da rakip oyuncu açık bir şekilde Fenerli oyuncuya asılıyor, yani penaltı gereksiz değil. Ben ülkedeki hakem hatalarının şike değil, hakemlerin kalitesizliği olduğunu düşünüyorum. Yoksa geçmiş sezonlara veya maçlara baksak diğer büyük takımların bir ton tartışmalı maçını bulabiliriz. Şimdi bu takımların hepsi mi kollanıyor yani? Hatırlayan hatırlar eskiden Galatasaray-Gençlerbirliği maçında Galatasaray'ın şutunda kaleci tam topa uzanırken elini çekmişti. Hakem hataları kollanma ise rakip kalecinin hataları kollanma değil direkt rüşvet.

Tadic'in rakibin ayağına bastığı pozisyonu diyorsanız o pozisyon kırmızı verilecek bir pozisyon değil.
Hocam öyle
Fener maçta çok açık kollandı olay kollananın sadece Fener olmaması, başka takımlar da bariz kollanıyor ligde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…