Fiber internet için Ethernet kablosu tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shruux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 199
  • Etiketler Etiketler
    kablo önerisi
Eki Görüntüle 259120

Şöyle oldum. CAT6(100metreye kadar) ev için yeterli eğer uzun metre alınacaksa CAT7 alınmalı.
Fark 70-80 lira gibiyse, her ne kadar ev ortamında pek gerek olmasa da ekstra "shielding"i olan bir kabloyu almak her türlü mantıklı.

Ayrıca attığınız kablo fiyasko. 3-5 ayda yamulup kesinti yapacakmış gibi hissettiriyor.

CAT6-CAT7 olması farketmez, en azından kablo işinde kendisini ispatlamış markalardan almak gerekiyor. No-name bir kablo tercih edilmemeli.

Bu arada yukarida paylasilan 15 metre KabelDirekt en mantiklisi, 15 metre KabelDirekt ile 10 metre Ugreen ayni fiyat. KabelDirekt ile benzer kalitede olduklari icin 15 metre olmasi sizin icin daha iyi olacak ise 10 metre Ugreen'den daha mantikli.
Ugreen, KabelDirekt, VegGieg gibi markalardan şaşmayın. Bir kere alır çok uzun yıllar boyunca kullanırsınız.
Almışken de CAT7 falan alın, aman aman bir fiyat farkı yok 6 ile.
KabelDirekt kafama yattı gibi. Modemle odam arası mesafe tam olarak ne kadar bilmiyorum garanti olması adına 15 tercih ederim muhtemelen. CAT7 versiyonuna da bakabilirim. Almışken iyisi olsun bir zarar gelmez diye düşünüyorum. Kablonun sağlamda olması lazım çünkü koridordan geçtiği için ezilebiliyor, halılar yokken takılabiliyoruz.

KabelDirekt kablolarının sayfalarında CAT6 mı CAT7 mi yazmıyor onu nasıl anlayabilirim. Belki benim gözümden kaçmıştır.

Üstteki ürünü yukarıdaki bir arkadaş da atmıştı. Fazlasıyla işinizi görür. Eğer halı altından gidiyorsa flat kablo da tercih edebilirsiniz. Daha iyi olabilir hatta.

CAT7'ler gereksiz uçmuş fiyat olarak. Gerek yok hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…