Şöyle oldum. CAT6(100metreye kadar) ev için yeterli eğer uzun metre alınacaksa CAT7 alınmalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Fark 70-80 lira gibiyse, her ne kadar ev ortamında pek gerek olmasa da ekstra "shielding"i olan bir kabloyu almak her türlü mantıklı.Eki Görüntüle 259120
Şöyle oldum. CAT6(100metreye kadar) ev için yeterli eğer uzun metre alınacaksa CAT7 alınmalı.
Ayrıca attığınız kablo fiyasko. 3-5 ayda yamulup kesinti yapacakmış gibi hissettiriyor.
CAT6-CAT7 olması farketmez, en azından kablo işinde kendisini ispatlamış markalardan almak gerekiyor. No-name bir kablo tercih edilmemeli.
Ayrıca attığınız kablo fiyasko. 3-5 ayda yamulup kesinti yapacakmış gibi hissettiriyor.
Bana da öyle geliyor ama bizzat kullanıyorum tabii duvardan geçiyor.
Bu arada yukarida paylasilan 15 metre KabelDirekt en mantiklisi, 15 metre KabelDirekt ile 10 metre Ugreen ayni fiyat. KabelDirekt ile benzer kalitede olduklari icin 15 metre olmasi sizin icin daha iyi olacak ise 10 metre Ugreen'den daha mantikli.
KabelDirekt kafama yattı gibi. Modemle odam arası mesafe tam olarak ne kadar bilmiyorum garanti olması adına 15 tercih ederim muhtemelen. CAT7 versiyonuna da bakabilirim. Almışken iyisi olsun bir zarar gelmez diye düşünüyorum. Kablonun sağlamda olması lazım çünkü koridordan geçtiği için ezilebiliyor, halılar yokken takılabiliyoruz.Ugreen, KabelDirekt, VegGieg gibi markalardan şaşmayın. Bir kere alır çok uzun yıllar boyunca kullanırsınız.
Almışken de CAT7 falan alın, aman aman bir fiyat farkı yok 6 ile.
KabelDirekt kablolarının sayfalarında CAT6 mı CAT7 mi yazmıyor onu nasıl anlayabilirim. Belki benim gözümden kaçmıştır.
KabelDirekt kafama yattı gibi. Modemle odam arası mesafe tam olarak ne kadar bilmiyorum garanti olması adına 15 tercih ederim muhtemelen. CAT7 versiyonuna da bakabilirim. Almışken iyisi olsun bir zarar gelmez diye düşünüyorum. Kablonun sağlamda olması lazım çünkü koridordan geçtiği için ezilebiliyor, halılar yokken takılabiliyoruz.
KabelDirekt kablolarının sayfalarında CAT6 mı CAT7 mi yazmıyor onu nasıl anlayabilirim. Belki benim gözümden kaçmıştır.
Üstteki ürünü yukarıdaki bir arkadaş da atmıştı. Fazlasıyla işinizi görür. Eğer halı altından gidiyorsa flat kablo da tercih edebilirsiniz. Daha iyi olabilir hatta.
Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
CAT7'ler gereksiz uçmuş fiyat olarak. Gerek yok hocam.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
The Last of Us Part II'nin multiplayer PvP sistemi sorunsuz çalışıyor!
- christopher moltisanti
-
-
-