Merhaba, yaklaşık 2 ay önce altyapı çalışması yapıldı. TT tarafından binamıza turuncu kablo çektiler. 1 hafta sonra kutu taktılar. Geçen haftaya kadar altyapı sorgulamada fiber gözükmüyordu. Dün tekrar baktığımda gözüküyor artık. Ben de Türk Telekom 1000 Mbps’lik paket aldım. Kurulum ekibi geldi, beyaz ince kabloyu eve, diğer ucunu kutuya taktılar ama sinyal gelmediği için ONT cihazını ve modemi takmadılar. “Sinyal gelince biz sizi arayacağız.” dediler, gittiler. Şu aşamada ne yapmam gerekiyor? Beklersem ne kadar beklerim? Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için.
Detaylar
Kim cevapladı?ReloadingData
Yetkin
Müşteri hizmetlerini ara bilgi al sıkıştır.Merhaba, yaklaşık 2 ay önce altyapı çalışması yapıldı. TT tarafından binamıza turuncu kablo çektiler. 1 hafta sonra kutu taktılar. Geçen haftaya kadar altyapı sorgulamada fiber gözükmüyordu. Dün tekrar baktığımda gözüküyor artık. Ben de Türk Telekom 1000 Mbps’lik paket aldım. Kurulum ekibi geldi, beyaz ince kabloyu eve, diğer ucunu kutuya taktılar ama sinyal gelmediği için ONT cihazını ve modemi takmadılar. “Sinyal gelince biz sizi arayacağız.” dediler, gittiler. Şu aşamada ne yapmam gerekiyor? Beklersem ne kadar beklerim? Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için.
- Makaleler
- 10
Arayıp darlamanın genelde bir anlamı olmuyor. Bölgedeki diğer panoların bağlantısı yapılmamıştır ya da bir eksik vardır. Onlar bitene kadar bekleyeceksiniz.
Yaklaşık 1.5 ay beklemenin ardından fiberim aktif hale geldi mahalleye kademeli olarak sinyal verdikleri için dün beni arayıp kurulumu yaptılar ama arkadaşlar her hafta bir kez TT müşteri hizmetlerini darlayın ısrar etmeseydim daha geç olabilirdi konu kapandı teşekkürler