Yer
Mercedes-AMG F1 Garajı
Yeni başladım, 24 tane 8. sınıf öğrencisi var fakat hepsi kız. Sadece 4-5 tane erkek var, onlar da aynı okul ve sınıfta. Beni aralarına almazlar gibi. Ne yapmalıyım sizce? Onlarla mı takılmaya çalışmalıyım yoksa pasif mi kalmalıyım? Önerileriniz nelerdir? Teşekkürler.

Yeni başladım, 24 tane 8. sınıf öğrencisi var fakat hepsi kız. Sadece 4-5 tane erkek var, onlar da aynı okul ve sınıfta. Beni aralarına almazlar gibi. Ne yapmalıyım sizce? Onlarla mı takılmaya çalışmalıyım yoksa pasif mi kalmalıyım? Önerileriniz nelerdir? Teşekkürler.

Sakın pasif kalıp köşede oturma, o 4-5 çocuk da sadece birbirlerini tanıdıkları için öyle takılıyorlar, yoksa bilerek dışlamazlar. Ders arasında LGS'den ya da dersten falan laf atıp anında ortama girersin, hiç kasmaya gerek yok. Zaten iki haftaya kalmaz herkes herkesle kanka olur, akışına bırak.

Sakın pasif kalıp köşede oturma, o 4-5 çocuk da sadece birbirlerini tanıdıkları için öyle takılıyorlar, yoksa bilerek dışlamazlar. Ders arasında LGS'den ya da dersten falan laf atıp anında ortama girersin, hiç kasmaya gerek yok. Zaten iki haftaya kalmaz herkes herkesle kanka olur, akışına bırak.

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim ve emin ol ki içimi aşırı fazla rahatlattın pazartesi günü her gün gitmeye başlıyoruz sınıflarımız belli oluyor o zaman bir yerden konu açarım peki kızlar tarafına bulaşmalı mıyım sence çünkü çoğu erkek sts de neredeyse her şeyi boş bıraktı benimki de fena değildi.

Peki bir şey daha soracağım bunları sakın yapma diyebileceğiniz bir şeyler var mıdır varsa nelerdir?

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim ve emin ol ki içimi aşırı fazla rahatlattın pazartesi günü her gün gitmeye başlıyoruz sınıflarımız belli oluyor o zaman bir yerden konu açarım peki kızlar tarafına bulaşmalı mıyım sence çünkü çoğu erkek sts de neredeyse her şeyi boş bıraktı benimki de fena değildi.

Peki bir şey daha soracağım bunları sakın yapma diyebileceğiniz bir şeyler var mıdır varsa nelerdir?

Rica ederim, ne demek; ben de o yollardan geçtim, hiç kafana takma, rahat ol. Pazartesi günü sınıflar belli olunca bir yerden konu açarsın, STS'nin iyi gelmesi de güzel bir motivasyon olur zaten. Kızlar tarafını özel olarak kasmana gerek yok, hocalar da zaten kimsenin yalnız kalmasına göz yummaz, bir şekilde kaynaştırırlar.

STS iyi geldi diye havaya girip kimseyle kıyaslama yapma, yoksa ilk günden itici olursun. Arka köşeye sinip hayalet gibi oturma, sonradan ortama alışması zor olur. En önemlisi de başkaları için kendini değiştirmeye kalkma, sen sadece kendin ol yeter.

Rica ederim, ne demek; ben de o yollardan geçtim, hiç kafana takma, rahat ol. Pazartesi günü sınıflar belli olunca bir yerden konu açarsın, Sts'nin iyi gelmesi de güzel bir motivasyon olur zaten. Kızlar tarafını özel olarak kasmana gerek yok, hocalar da zaten kimsenin yalnız kalmasına göz yummaz, bir şekilde kaynaştırırlar.

Sts iyi geldi diye havaya girip kimseyle kıyaslama yapma, yoksa ilk günden itici olursun. Arka köşeye sinip hayalet gibi oturma, sonradan ortama alışması zor olur. En önemlisi de başkaları için kendini değiştirmeye kalkma, sen sadece kendin ol yeter.

Teşekkür ederim dediklerinizi aynen uygulayacağım anladığım kadarıyla doğal olmam gerekiyor :)