Sahte para derdi de yok.Özellikle kasiyerler için çok güzel bir sistem. Pratik, açık çıkma derdi yok ve bozuk para derdi yok. Mis gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?İyi yanları da olur, kötü yanları da. İyi yanlarından bir tanesi hesap ne kadarsa o kadar ödemiş oluruz. Bazen markete gidiyorum, 59 TL tutsa 60 TL versem para üstü vermiyor. Böyle 50 kuruş, 1 lira derken bayağı para topluyorlar.
5123
Deneyimli
- Makaleler
- 2
Kart kullanmıyorum hayatımda bir kere kredi kartı kullandım onda da pişman oldum yeminliyim çünkü kullanmamaya. Neyse artık bakkaldan alırız alacaklarımızı. Bizim bakkalda POS makinesi yok. Her yol nakit.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 10
Kart kullanmıyorum hayatımda bir kere kredi kartı kullandım onda da pişman oldum yeminliyim çünkü kullanmamaya. Neyse artık bakkaldan alırız alacaklarımızı. Bizim bakkalda POS makinesi yokç. Her yol nakit.
Dolandırılmaktan korkuyorsan banka kartı veya ön ödemeli kart kullan. Gereği oldukça aktarım yaparsın. Dünya değişiyor artık. Alışamayanlar zamanla elenecek.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Ekonomi için hiç iyi değil. Komisyon kese kese elinizdeki para bankalar tarafından cukkalanıyor.
- Makaleler
- 10
En azından para işletiliyor. Ayrıca vergi kaçakçılığının da önüne geçiliyor. Nakit alınan çoğu paranın vergisi kesilmiyor maalesef.Ekonomi için hiç iyi değil. Komisyon kese kese elinizdeki para bankalar tarafından cukkalanıyor.
Daffy Duck
Üstün
Ne oldu da pişman oldun?Kart kullanmıyorum hayatımda bir kere kredi kartı kullandım onda da pişman oldum yeminliyim çünkü kullanmamaya. Neyse artık bakkaldan alırız alacaklarımızı. Bizim bakkalda POS makinesi yok. Her yol nakit.