Recep Baltaş'ın videosunu izledim, tüm açıklamalara cevap vermiş. Yasal yollarla teminat verildiği takdirde tüm mesajları göstermeye hem görüntü hem de canlı yayın olarak da izin verdiğini gördüm.

@Recep Baltaş an itibarıyla haklıdır. Yukarıda ilk yorumumda söylediğim gibi, Türkiye'de yaşıyoruz böyle olaylarda ikinci kişiyi dinlemeden asla kesin yorum yapmamak gerekir.

ama videoda sadece "Karşı taraf bize yazılı izin gönderirse biz mesajları paylaşacağız." diyor. Bu bize verdiğin söz değil.
Yahu ne anladın sen bundan? Recep Bey burada hukuken doğru olan sözü söylemiş. Adam nerden bilsin kendisi mesajları gösterdiğinde hukuken dava yemeyeceğini karşı taraf tarafından? En mantıklı olan yol olan yazılı izni istiyor.

Ben olsam ben de yazılı izin olmadan karşımdakinin mesajını "al göster." dese bile göstermem.

Yahu ne anladın sen bundan? Recep Bey burada hukuken doğru olan sözü söylemiş. Adam nerden bilsin kendisi mesajları gösterdiğinde hukuken dava yemeyeceğini karşı taraf tarafından? En mantıklı olan yol olan yazılı izni istiyor.

Ben olsam ben de yazılı izin olmadan karşımdakinin mesajını "al göster." dese bile göstermem.
Hocam ben Recep beyin hem eski yazarı hem de yıllardır takipçisi olarak haklı olduğuna zaten inanıyorum. Hele de video daha da pekiştirdi bu durumu.

Beni dediğim şey "yazılı izin gönderirsen (ben) paylaşacağım" ile "senin paylaşmana izin veriyorum" un farklı şeyler olduğu.

@Recep Baltaş ekran görüntüsünü paylaştığım tweette, videodan sonra karşı tarafın paylaşmasına izin vereceğini söylüyor ancak videoda karşı tarafın izin verirse kendisinin paylaşacağını söylüyor.

Şöyle bir gerçek var technopat'ın sahipleri şu anda para kazanıyorsa Recep abi sayesinde. Her kanalda ekran yüzleri belli zamanlarda değişirken yıllar boyu hem Forumda hem YouTube kanalında emek verdi. Demek istediğim teknoloji alanında çok bilgili birisi büyümek için Filmograf'ın desteğine ihtiyacı yok tam tersi onun ihtiyacı var 😕

Haklılığını kanıtladığına göre tahminen ne zaman siteyi şu 3 5 mesajlı toksiklerden arındırıyoruz? Belli ki birilerinin kuklası olmuşlar. @Recep Baltaş

Yukarıdaki düşüncelerim değişmiş durumda. Filmograf'ın açıklama videosu ile ilgili konu onaylandı fakat konuyla aynı olan, Recep Baltaş'ın bile açıklama videosunda ismini geçirdiği Çağan Çelik'in yaptığı son açıklama videosunun haber niteliğinde ki açtığım konu onaylanmadı.

Forumda demokrasinin olduğunu düşünmüyorum, bu Filmograf kanalının konusunun onaylanıp Çağan Çelik'in açıklama videosunun konusu neden onaylanmadı bilmiyorum.

Filmograf'ın haksızlığı değişmedi, ancak Recep Baltaş konusunda fikirlerim de değişti.

Yukarıdaki düşüncelerim değişmiş durumda. Filmograf'ın açıklama videosu ile ilgili konu onaylandı fakat konuyla aynı olan, Recep Baltaş'ın bile açıklama videosunda ismini geçirdiği Çağan Çelik'in yaptığı son açıklama videosunun haber niteliğinde ki açtığım konu onaylanmadı.

Forumda demokrasinin olduğunu düşünmüyorum, bu Filmograf kanalının konusunun onaylanıp Çağan Çelik'in açıklama videosunun konusu neden onaylanmadı bilmiyorum.

Filmograf'ın haksızlığı değişmedi, ancak Recep Baltaş konusunda fikirlerim de değişti.
Moderatörlerden birisiyle açtığım bilette bu konu onaylanmama mevzusunu konuştuk, kimse zan altında kalmasın diye tekrar yazayım dedim. Bu konuyu da ilgilendiriyor.

Bu konunun da onaylanmaması gerekirken onaylanmış, normalde Filmograf konusu da onaylanmayacakmış fakat onaylanmış. Prim ve benzeri mevzulardan bu tip konular onaylanmıyormuş genellikle.

Son düzenleme: