Recep Baltaş'ın videosunu izledim, tüm açıklamalara cevap vermiş. Yasal yollarla teminat verildiği takdirde tüm mesajları göstermeye hem görüntü hem de canlı yayın olarak da izin verdiğini gördüm.
@Recep Baltaş an itibarıyla haklıdır. Yukarıda ilk yorumumda söylediğim gibi, Türkiye'de yaşıyoruz böyle olaylarda ikinci kişiyi dinlemeden asla kesin yorum yapmamak gerekir.
Ben olsam ben de yazılı izin olmadan karşımdakinin mesajını "al göster." dese bile göstermem.
@Recep Baltaş an itibarıyla haklıdır. Yukarıda ilk yorumumda söylediğim gibi, Türkiye'de yaşıyoruz böyle olaylarda ikinci kişiyi dinlemeden asla kesin yorum yapmamak gerekir.
Yahu ne anladın sen bundan? Recep Bey burada hukuken doğru olan sözü söylemiş. Adam nerden bilsin kendisi mesajları gösterdiğinde hukuken dava yemeyeceğini karşı taraf tarafından? En mantıklı olan yol olan yazılı izni istiyor.ama videoda sadece "Karşı taraf bize yazılı izin gönderirse biz mesajları paylaşacağız." diyor. Bu bize verdiğin söz değil.
Ben olsam ben de yazılı izin olmadan karşımdakinin mesajını "al göster." dese bile göstermem.