Bir süredir Media Player kategorisini araştırıyordum, sıfır ve ikinci elleri, bu çok ucuz geldi. Güvenilir mi acaba?
Detaylar
Kim cevapladı?Akıllarına gelen her şeyi yazmışlar başlığa, satıcıya sor.
Bir süredir Media Player kategorisini araştırıyordum, sıfır ve ikinci elleri, bu çok ucuz geldi. Güvenilir mi acaba?
- Makaleler
- 9
Diğer sitelerde 2 bin lira bunun ucuz olması biraz garip. Yorumlarda alanlar memnun gözüküyor ama bilemem.
Sordum cevap bekliyorum, size de danışmak istedim. (Trendyol sorumu reddetti.)Akıllarına gelen her şeyi yazmışlar başlığa, satıcıya sor.
Yorumlar başka satıcıdan alınmış ürünlerden.Diğer sitelerde 2 bin lira bunun ucuz olması biraz garip. Yorumlarda alanlar memnun gözüküyor ama bilemem.
Yüksek ihtimalle sahte, satıcının diğer ürünleride bu şekilde ucuz ama 8.8 puanı var. Bilemedim.
Uydu alıcısı bölümüne konulmuş ürün, Sunplus uydu alıcısı ile adı bilinen bir marka sanırım. Acaba Fire Stick diyerek insanlara Sunplus uydu alıcısı mı gönderiyorlar.Yüksek ihtimalle sahte, satıcının diğer ürünleride bu şekilde ucuz ama 8.8 puanı var. Bilemedim.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Soruyu soran benim, önceki "orijinal mi" sorumu Trendyol göndermeyi kabul etmedi. Muhtemelen sahte ürün.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Soruyu soran benim, önceki "orijinal mi" sorumu Trendyol göndermeyi kabul etmedi. Muhtemelen sahte ürün.![]()
Hocam verdiği cevap zaten komik. Bence bu satıcıdan almayın.
Almayacağım zaten hocam. Trendyol bu, iade falan edemem elimde kalır riske gerek yok.Hocam verdiği cevap zaten komik. Bence bu satıcıdan almayın.