Bir süredir Media Player kategorisini araştırıyordum, sıfır ve ikinci elleri, bu çok ucuz geldi. Güvenilir mi acaba?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 16 Aralık 2023
Hocam en mantıklısı Amazon'dan almak bence. (Amazon'un ürünü diye biliyorum yanlış bilmiyorsam)
Türkiye'de satılmıyor normalde yurt dışından geliyor. Tuzlu biraz fiyatları.Hocam en mantıklısı Amazon'dan almak bence. (Amazon'un ürünü diye biliyorum yanlış bilmiyorsam)
- Makaleler
- 4
Muhtemelen trendyol diğer sitelere kıyasla en ağır politikalara sahip olup kolayca iade edebileceğin bir site.Almayacağım zaten hocam. Trendyol bu, iade falan edemem elimde kalır riske gerek yok.
Trendyol'da bolca sahte ürün ve Trendyol yardımcı olmadığı için iade edemeyen bir sürü insan gördüm hocam.Muhtemelen trendyol diğer sitelere kıyasla en ağır politikalara sahip olup kolayca iade edebileceğin bir site.
Sunplus daha çok uydu alıcısı gibi basit cihazlara cpu üreten firma, bknz: sunplus 1506G: sunplus 1506g - Google ZoekenSunplus uydu alıcısı ile adı bilinen bir marka sanırım
Ozzytaste
Yetkin
Yaramaz, sinir eder kullanırken. Kutu olanlardan almalısın. Bütçeniz nedir?
Bir süredir Media Player kategorisini araştırıyordum, sıfır ve ikinci elleri, bu çok ucuz geldi. Güvenilir mi acaba?
1K maalesef Box için yeterli değil.Yaramaz, sinir eder kullanırken. Kutu olanlardan almalısın. Bütçeniz nedir?
Ozzytaste
Yetkin
Dreamstar Nova Android Tv Box 2gb Ram 32GB Hafıza Google Lisanslı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dreamstar Nova Android Tv Box 2gb Ram 32GB Hafıza Google Lisanslı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Az daha biriktir, acele edip paranı çöpe atma.
Nokia Streaming Stick Full HD Android Media Player Akıllı TV Kutusu Fiyatı ve Özellikleri
Nokia Streaming Stick Full HD Android Media Player Akıllı TV Kutusu fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Nokia Streaming Stick Full HD Android Media Player Akıllı TV Kutusu en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
Illa stick almak istiyorum dersen.
![]()
Dreamstar Nova Android Tv Box 2gb Ram 32GB Hafıza Google Lisanslı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dreamstar Nova Android Tv Box 2gb Ram 32GB Hafıza Google Lisanslı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Az daha biriktir, acele edip paranı çöpe atma.
![]()
Nokia Streaming Stick Full HD Android Media Player Akıllı TV Kutusu Fiyatı ve Özellikleri
Nokia Streaming Stick Full HD Android Media Player Akıllı TV Kutusu fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Nokia Streaming Stick Full HD Android Media Player Akıllı TV Kutusu en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Illa stick almak istiyorum dersen.
Nokia Streaming Stick Full Hd Android Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nokia Streaming Stick Full Hd Android yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bı Nokia şu an kampanyalı fiyatı. Malum fiyatlar acaip hızlı artıyor.
Son düzenleme: