Ben görmedim hiç.Stable version ile herhangi bir farkı var mı? Günlük kullanım, özelleştirme vs.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 24
ESR ile eski surumu kullanirsiniz. Firefox 115 surumu guvenlik guncellemesi alir sadece. 42 haftada onemli ozellik guncellemesini alir.Stable version ile herhangi bir farkı var mı? Günlük kullanım, özelleştirme vs.
Tuhoiisa
Üstün
Keyfe gore kaynak kodu kapatan garip grup projeleri onermeyin.
Cokme loglarini paylasabiliyorsaniz, paylasin. Cokme raporlariabout:crashessekmesinde yer aliyor.
GitHub - Floorp-Projects/Floorp: All of source code of version 10 or later of Floorp Browser, the most Advanced and Fastest Firefox derivative 🦊
All of source code of version 10 or later of Floorp Browser, the most Advanced and Fastest Firefox derivative 🦊 - Floorp-Projects/Floorp
- Makaleler
- 24
3 aylik "Kapali kaynak olacakmis". Gordugum en saçma preoject management yalani olabilir. 3 aydan sonra kodu tekrar acarsan basta kapali kaynak yapmanin gram manasi yok. Tamamen sacma sapan isler yapiyorlar. Sen kendisini acik kaynakli tarayici olarak tanitip keyfine gore kapali kaynak olan tarayici kullanabilirsin ama benim gozumde FDM gibi yazilim copu olmasi disinda bir islevi yok. Ayni mentaliteyi paylaşıyorlar sonucta. MPL de kullaniyorlar, bir sey de yapamiyorsun. MPL'den bu yuzden nefret ediyorum iste, GPL'den devam.
Tuhoiisa
Üstün
"There were forks that wanted to hide the fact that they were floorp forks, forks that did not want to contribute to floorp at all, forks that used the code for Life and just changed the name of floorp, and many other forks were born.
There are only a handful of people in this world who know anything about Firefox, and since floorp currently has no advertising, my own salary is, of course, Zero. It's just not going to last.
I am not concerned about name recognition. In order to keep floorp sustainable, we also need the maintainers of the forks to cooperate."
Anladığım kadarıyla millet isim değişip yayınlıyormuş sebebi bu diyor yalanda olabilir dediginiz gibi.
There are only a handful of people in this world who know anything about Firefox, and since floorp currently has no advertising, my own salary is, of course, Zero. It's just not going to last.
I am not concerned about name recognition. In order to keep floorp sustainable, we also need the maintainers of the forks to cooperate."
Anladığım kadarıyla millet isim değişip yayınlıyormuş sebebi bu diyor yalanda olabilir dediginiz gibi.
- Makaleler
- 24
Anladığım kadarıyla millet isim değişip yayınlıyormuş
Ya ne alaka?! Madem projeyi FOSS yapiyorsun, forklara da izin veriyorsun, karisamazsin. Milyonlarca kullanicisi olan projelerde fork sorunu olmadi, kullanicisi bir elin parmagini gecmeyen, kendisi fork olan tarayicida mi oldu?
Ben memnunum Opera dan.(Şahsi fikir)Verileri satıyor ve güzel de değil. Chromium taban tarafında Brave ya da Thorium/Chromium deneyin aradaki farkı görürsünüz.
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı