Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5707

Başarılı
Makaleler
4
Normalde 4 GB RAM olan bir laptopta en hantal ve yavaş tarayıcının Firefox olması lazım ama en kötüsü Edge. Çok kasıyor. Chrome'u dahil etmiyorum, laptopu tek kişi kullanmıyorum. Diğer kişiler Chrome kullandığı için özellikle kaçınıyorum, oturumu açık unuturum diye. Kendi laptopum tamirde ve bu laptop iş laptopu. Yine de Chrome hız olarak eşit gibi olmasına rağmen Firefox gibi stabil çalışmıyor. Diğer tarayıcıları dahil etmiyorum. İşlemci i5 8. nesil. Ekran kartı NVIDIA'nın MX serisinden. Başlık yanlış düzenlenmiş Firefox neden daha akıcı olmalıydı ve yalnızca Chrome değil Edge'de var.

Son düzenleme:
Çözüm
İşlemciden çok bellek yönetimi ile ilgili. Firefox Chrome'a göre bellek yönetimi konusunda genellikle daha iyi. 4 GB gibi düşük sayılacak bir RAM'da bu fark çok dramatik olabilir.

Eğer soruyu doğru anladıysam. Ayrıca illa chrome kullanmak istiyorsanız ayrı bir kullanıcı profili oluşturabilirsiniz. parolalar vs karışmaz sanki öyle yapınca.
İşlemciden çok bellek yönetimi ile ilgili. Firefox Chrome'a göre bellek yönetimi konusunda genellikle daha iyi. 4 GB gibi düşük sayılacak bir RAM'da bu fark çok dramatik olabilir.

Eğer soruyu doğru anladıysam. Ayrıca illa chrome kullanmak istiyorsanız ayrı bir kullanıcı profili oluşturabilirsiniz. parolalar vs karışmaz sanki öyle yapınca.

Çözüm

Eğer soruyu doğru anladıysam. Ayrıca illa Chrome kullanmak istiyorsanız ayrı bir kullanıcı profili oluşturabilirsiniz. Parolalar vs karışmaz sanki öyle yapınca.

Profil olayını biliyorum ama Firefox çalıştığı sürece benim için daha iyi Firefox'un tasarımını daha iyi buluyorum. Merak etmiştim.

Oldukça ilginç. Firefox tarayıcılar arasında Brave ile beraber kaynak kullanımı en yüksek tarayıcılardan biri ama sizde Edge den bile akıcı çalışıyor. Sistem dosyalarında sorun olabilir Edge konusunda.

Oldukça ilginç. Firefox tarayıcılar arasında Brave ile beraber kaynak kullanımı en yüksek tarayıcılardan biri ama sizde Edge'den bile akıcı çalışıyor. Sistem dosyalarında sorun olabilir Edge konusunda.

Olabilir Edge'i birçok kez fabrika ayarlarına döndürdüm yine de etki etmedi. Açılışta azıcık kasıyor bazen bunun dışında diğerleri bazen stabilite kaybetse bile Firefox çok rahat. Fanlar uçuyor ama diğerlerinde nasıl olduğuna dikkat etmedim.