İlk defa gidiyorum ve daha önce böyle bir deneyimim olmadı. Hoca ilk hafta sadece koşu bandı bisiklet ve adını bilmediğim yürüme aletini kullan diğerleri için daha erken diyor. Hocanın bir şey bildiğine inanmıyorum yani dışarıdan sanki sallıyormuş gibi duruyor. Sizce ilk hafta için bunlar normal mi? Hepsiyle 30 dakika toplam 1.30 saat çalışıyorum senin için yeterli diyor. Kilo vermek için gidiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Yeni başladıysan normal, olması gereken bu.
İlk defa gidiyorum ve daha önce böyle bir deneyimim olmadı. Hoca ilk hafta sadece koşu bandı bisiklet ve adını bilmediğim yürüme aletini kullan diğerleri için daha erken diyor. Hocanın bir şey bildiğine inanmıyorum yani dışarıdan sanki sallıyormuş gibi duruyor. Sizce ilk hafta için bunlar normal mi? Hepsiyle 30 dakika toplam 1.30 saat çalışıyorum senin için yeterli diyor. Kilo vermek için gidiyorum.
Hocam ben de ilk başladığımda bana da 1 ay sadece onları yapmamı söylemişti 1 ay sonra yanına gittiğimde neler yapmam gerektiğini gösterdi. Genelde ilk defa gidenleri böyle başlatıyorlar galiba bu arada benim gittiğim mahalle salonu siz nereye gidiyorsunuz bilmiyorum.
Recep Tayyip İvedik
Üstün
Hocam özellikle bisiklet kaslarınız hiç gelişmediği için genel sıkılaşma açısından çok önemli ancak 1 ay biraz fazla.
Elma ısıran
Üstün
Normal. Önce kardiyo. Önce kalbinin güçlü olması lazım, sonra diğer şeyler.
BuyukKonstantin
Başarılı
Temel kardiyo yaptırarak önce kondisyonunu hazırlamaya çalışması normal. 2 spor salonuna gittim ikisi de seninkine benzerdi. Süre belki tartışılabilir ama başlangıç açısından benzer görünüyor genel işleyişle.
Koneko Toujou
Üstün
Yeni başladıysan çok normal. Vücudunu 1 hafta falan ısıtmak için kardiyo yaptırtacak sonra da ağırlığa geçecektir.