BirForumcuKişi 49

Üstün
Şu an sporda 3. gunumdeyim hoca ilk gun kardiyo yaptirdi 2. gun agirliga baslariz dedi bugün 3. gunde bitti gene kardiyo yaptim yine hoca agirlik antrenmanlarina bir dahaki sefer baslariz dedi sanki gecistirmek icin diyor gibi hissediyorum.

Soyledim yarin yavas yavas baslariz vucudunu isindirmak icin oyle bir anda baslanmaz diyor.
Haklı. Hamlanmış insanı biraz açmak lazım. Esneklik kazan ki direkt başlangıçta zedelenme veya sakatlanma yaşama. Şınav çektirmiyorsa şınav da çekebilirsin. Kolların da ağırlık antrenmanlarına başlamadan alışsın.

Haklı. Hamlanmış insanı biraz açmak lazım. Esneklik kazan ki direkt başlangıçta zedelenme veya sakatlanma yaşama. Şınav çektirmiyorsa şınav da çekebilirsin. Kolların da ağırlık antrenmanlarına başlamadan alışsın.

Daha ne kadar yaparim hocam 20 dakika yuruyus 20 dakika bisiklet 10 dakika kürek cekme yapiyorum. İnterneteki kanalar bir gun yapip direkt agirliga geciyorlar.

Daha ne kadar yaparim hocam 20 dakika yuruyus 20 dakika bisiklet 10 dakika kürek cekme yapiyorum. İnterneteki kanalar bir gun yapip direkt agirliga geciyorlar.

Ben spora ilk gittiğimde 2 hafta sadece kardiyo yaptım. 3. hafta kardiyo ve ağırlık beraber götürdüm. Ama senin hoca çok uzun tutmaz biraz ısındırır başlatır bence.