ear a
Gelişen
Peki ne seni rahatsız etti bu konuda. Hangi bilgi eksik?Hala bu tarz rehberi savunan yorumlar yapmanız sizin için üzücü bir durum.
Peki ne seni rahatsız etti bu konuda. Hangi bilgi eksik?Hala bu tarz rehberi savunan yorumlar yapmanız sizin için üzücü bir durum.
Hocam boşuna anlatıyorsunuz bence.Hala bu tarz rehberi savunan yorumlar yapmanız sizin için üzücü bir durum.
Verdikleri puanlara güvenmemek lazım. Yaptıkları testlerde Dxomark gibi aynı. Ama grafikleri iyi.Asıl sadece Rtings dediğin sitede her türlü test paylaşılıyor. Kağıt üstü verileri yazıp geçmiyorlar.
Alınır. Ama sıfır al bence. Evofone fiyati aşağıya çekecektir.
Peki sen söyle bu rehberdeki ne seni tatmin ediyor? Hangi bilgi var?Peki ne seni rahatsız etti bu konuda. Hangi bilgi eksik?
Evofone geldi. 4600'e satılıyor. Fakat indirim bekle.Evofone'a ne zaman gelir? İg sayfasına vs. her yere yazdım hiçbir dönüş alamadım.
Soruya soruyla karşılık verilmez. Öncelikle sorduğum soruya cevap ver. Yine de sana cevabım şu rehberin her şeyi doğru.Peki sen söyle bu rehberdeki ne seni tatmin ediyor? Hangi bilgi var?
Rehber Tagini ben koymadım.Eksiklik olarak ne diyebilirizki? Rehber bilr değil zannımca.