Benkogambit

Başarılı
Okul açıldığında chill bir şekilde oynamaya karar verdim, şu anlık sadece Tutorial'ın bir kısmına baktım da oldukça karmaşık geliyor. Siz önerilerinizi yazın ama kafamı kurcalayan bir soru var. Benim mi yoksa teknik heyetin mi ilgilenmesini gerektiren konular vardı (bayağı fazla), onlarla kimin ilgileneceğini sonra da değiştirebiliyor muyum (evetse nereden) yoksa sadece en başta Tutorial'da mı seçebiliyorum. Ve yine bununla ilgili, neleri teknik heyete vermeliyim?

Her sayfanın bir bölümünde onunla alakalı şeylerle kimin ilgilendiğini gösteren bir bölüm var oradan uğraşmak istemediğin şeyleri başkalarına devredebiliyorsun. İlk başta tavsiyem taktik ve oyuncu transferleri dışındaki her şeyi yapay zekaya bırakman olur. Devamında yavaş yavaş işleri kendi üstüne alırsın.

En başta kafanın hiç karışmaması adına sözleşme işlerini teknik heyete devretmeni öneririm. "Peki ya önemli kişi veya oyunculara sözleşme önermezlerse" diye düşünmene gerek yok. Yapay zeka kendi kafasına göre yapmak yerine önce sana soruyor zaten. Sonra kendileri ilgileniyorlar. Ben oyunu öğrenene kadar işleri bu şekilde yürüttüm. Serbest kalma bedeli koymak istediğim oyuncularda ise görevi kendi üzerime alıp sonra yeniden teknik heyete bıraktım.

En başta kafanın hiç karışmaması adına sözleşme işlerini teknik heyete devretmeni öneririm. "Peki ya önemli kişi veya oyunculara sözleşme önermezlerse" diye düşünmene gerek yok. Yapay zeka kendi kafasına göre yapmak yerine önce sana soruyor zaten. Sonra kendileri ilgileniyorlar. Ben oyunu öğrenene kadar işleri bu şekilde yürüttüm. Serbest kalma bedeli koymak istediğim oyuncularda ise görevi kendi üzerime alıp sonra yeniden teknik heyete bıraktım.
Çok yanlış hareket hocam, oyunu kendin kavraman lazım, tutorial işini geç.