Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hepsini teker teker sil. Yeni bölüm oluşturup devam et.Fotoğraftaki gibi bir görüntü geldi, burada ne yapmam lazım? Ben her şeyi silip temiz kurulum yapmak istiyorum.
K
Kargir Apartman
Ziyaretçi
İleriiŞu an direk hepsini sildim sadece 223 GB olan bölüm kaldı direk ileri diyorum doğru müdür?
İkisi de aynı. Niye tartışıyorsunuz ki. İleri tıkla ve manuel oluşturma 2 saniyelik iş.İşte Ileri'ye tıklayınca otomatik oluşacak. Kendi elle oluşturmasına gerek yok. Siz bölüm oluşturun diyorsunuz. Ne gerek var?
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Hepsini biçimlendirebilir ama tek parça haline getiremez. Onlar zaten Windows'un kendi için ayırdığı bölümler. Sadece SDD veya HDD parçalı ise eğer onları birleştirebilir. Görselde parçalı bir depolama yok. Sadece biçimlendirme yapılabilir birleştirme yapılamaz.Hepsini biçimlendirip silip tek parça haline getirin.
RoaringLion
Üstün
Bakın tek parça oluyor:Hepsini biçimlendirebilir ama tek parça haline getiremez. Onlar zaten Windows'un kendi için ayırdığı bölümler. Sadece SDD veya HDD parçalı ise eğer onları birleştirebilir. Görselde parçalı bir depolama yok. Sadece biçimlendirme yapılabilir birleştirme yapılamaz.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Çok uğraştırır hocam zaten Windows o bölümleri tekrar oluşturacak. Yani silmiş oluyorsunuz tek bir parçaya getirmiyorsunuz. Bu aşamada formatlayıp devam etmek daha sağlıklı.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-