Acelem yok zaten. 2 gün falan oluyor format atalı. Hiçbir şey yapamadım. Harddisk sorununu halledemediğimden dolayı SSD'ye bir şey indirmek istemiyorum. Bakarsanız sevinirim yardımın için sağ ol.Anakartınzın sayfası kapanmış. Aceleniz yoksa yarın sabah size güvenli bir sürücü araştırayım. Bulabileceğime inanıyorum. Şu an bilgisayarımı açamıyorum.
Kral, RAID sürücülerini indirdim Driver Identifier diye bir uygulamadan. Bayağı güzel uygulama, direkt taradı, buldu tüm sürücüleri. Restart attım PC’ye, halloldu, harddisk geldi. Yardımın için sağ ol. RAID sürücüsünün eksik olduğunu fark bile etmemiştim. Onu söyleyerek bile yardımcı oldun. Fakat harddiskteki her şey duruyor, formatı sadece SSD’ye atmışım. Harddiski nasıl formatlayabilirim?Anakartınzın sayfası kapanmış. Aceleniz yoksa yarın sabah size güvenli bir sürücü araştırayım. Bulabileceğime inanıyorum. Şu an bilgisayarımı açamıyorum.
Farklı bir konuya bakmaktan burayı unutmuşum. Keşke beni etiketleseydiniz. Driver Identifier'dan daha güvenli sürücü bulurdum. Yine de sorunu çözmenize sevindim
Harddiskteki her şey duruyor. Formatı sadece SSD'ye atmışım. Harddiski nasıl formatlayabilirim?
Yazım yanlışından dolayı ban yemişim reis .d şimdi cevap verebildim bende oyle yapmayı dusundım ılk basta bır uyarı verdı yazacaktım sonra oyle yaptım sıfırladım bide seyı soracaktım gormussundur belkı geç açılma sorunuyla ılgılı bursuru konu açtım en son Recep abi kendisi cevap verdi kızdı herhalde biraz senin bir bilgin var mı harddisk takılı degılken 7 sanıyede takılıyken 75 sanıyede acılıyor pcFarklı bir konuya bakmaktan burayı unutmuşum. Keşke beni etiketleseydiniz. Driver Identifier'dan daha güvenli sürücü bulurdum. Yine de sorunu çözmenize sevindim
Diski formatlamak zaten verileri silecek. Yine de eminseniz şu şekilde yapın: "Bu Bilgisayar" klasörünü açın ve "Biçimlendir..." seçeneğini seçin. Ardından çıkan pencereyi "Başlat" seçeneği ile formatı başlatınç
Eki Görüntüle 144972Eki Görüntüle 144973