Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Disk yönetimine girip ekran görüntüsü atar mısın?
- Makaleler
- 14
Disk denetleyicisinin sürücüsü yüklü olmayabilir. Aygıt Yöneticisi'ni açın ve çıkan pencerenin fotoğrafını paylaşın. "Diğer aygıtlar" veya "Bilinmeyen aygıtlar" şeklinde bir kısım varsa genişleterek fotoğraf atın. Cihazınızın da özelliklerini belirtmeniz, yardımcı olabilmemiz için çok faydalı olacaktır.
Lwky
Uzman
Aygıt Yöneticisi'nde de gözükmüyor, Disk Yönetimi'nde de. Ama PC normalde 7 saniyede açılıyor, harddisk takılıyken 75 saniyede. Şu an 75 saniyede açıldığı için harddisk çalışıyor bence. Neden gözükmüyor, anlamadım.
RX 7600Disk denetleyicisinin sürücüsü yüklü olmayabilir. Aygıt Yöneticisi'ni açın ve çıkan pencerenin fotoğrafını paylaşın. "Diğer aygıtlar" veya "Bilinmeyen aygıtlar" şeklinde bir kısım varsa genişleterek fotoğraf atın. Cihazınızın da özelliklerini belirtmeniz, yardımcı olabilmemiz için çok faydalı olacaktır.
RYZEN 5 5600
Gigabyte a520M K V2
16 GB DDR4 RAM
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
RAID Denetleyici yüklü değil
RAID Denetleyici'ne sağ tıklayın ve "Özellikler -> Ayrıntılar -> Donanım Kimlikleri" yolunu takip edin. Çıkan donanım kimliklerini paylaşın. Bunun gibi:
Lwky
Uzman
Bunlar çıktı.RAID Denetleyici yüklü değilBu kuvvetli bir ihtimalle driver problemi.
Eki Görüntüle 144810
RAID Denetleyici'ne sağ tıklayın ve "Özellikler -> Ayrıntılar -> Donanım Kimlikleri" yolunu takip edin. Çıkan donanım kimliklerini paylaşın. Bunun gibi:
Eki Görüntüle 144809
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 14
@Recep Baltaş bu AMD sürücü ama anakartın sitesi ölü ve ben mobildeyim
Öncelikle bu sürücüyü deneyin: https://www.amd.com/en/support/down...ryzen/ryzen-5000-series/amd-ryzen-5-5600.html
Son düzenleme:
Lwky
Uzman
Bu AMD Ryzen Master uygulaması linki değil mi?@Recep Baltaş bu AMD sürücü ama anakartın sitesi ölü ve ben mobildeyim
Öncelikle bu sürücüyü deneyin: https://www.amd.com/en/support/down...ryzen/ryzen-5000-series/amd-ryzen-5-5600.html
- Makaleler
- 14
Bu işlemcinize göre önerilen sürücü. İçerisinde Chipset ve RAID sürücüleri olabilir. Bu konuyu çözemezse bile yüklenmesi faydalı.
Lwky
Uzman
Bende zaten Ryzen Master uygulaması yüklü, işlemci için daha bu konuyu oluşturmadan önce yüklemiştim. Dün sizin verdiğiniz linkte “1” yazıyor zaten, aynı dosyadan yüklü olduğu için. Bana bu sorunu çözebilecek bir şey lazım. Baktım da biraz YouTube’dan falan, DriverPack diye bir uygulamadan yapıyorlardı ama dosyayı indirmeye başladım, NVIDIA yazıyordu, iptal ettim AMD kullandığım için.Bu işlemcinize göre önerilen sürücü. İçerisinde Chipset ve RAID sürücüleri olabilir. Bu konuyu çözemezse bile yüklenmesi faydalı.