Alex Mason

Yetkin
Merhaba item satıştan Fortnite hesabı alacağım. Alacağım hesabı buldum. Alacağım hesabın sahibi “kimlik onaylı satıcı”.

Dolandırılmamak için nelere dikkat etmeliyim?

Aracı sistemi var mı?

Dolandırılırsam ne yapmalıyım? İtem satış müdahale ediyor mu?

Aracı sistem zaten itemsatiş firmasının kendisi. Sen onay vermeden para aktarımı yapılmıyor.
Fakat sen onay verdikten sonra epicgames destek kısmından karşı taraf hesabı geri alabilir. Bu durumda itemsatış firmasını yapabileceği bir şey yok.

İtemsatış başka şeyler için fena bir site değil ama hesap almamanı öneririm, bir hesabı 100 kişiye satıyorlar çoğu oyun için durum bu. Kısacası önermem.

Merhaba item satıştan Fortnite hesabı alacağım. Alacağım hesabı buldum. Alacağım hesabın sahibi “kimlik onaylı satıcı”.

Dolandırılmamak için nelere dikkat etmeliyim?

Aracı sistemi var mı?

Dolandırılırsam ne yapmalıyım? İtem satış müdahale ediyor mu?
Kimlik onaylı olması güzel. Hesabı aldığınız andan itibaren tam ekran video kaydı ile hesabı test edin. İstenmeyen durumda siz mağdur olmamak için video kaydınız elinizde bulunur. Unutmayın 1 hafta içerisinde hesap ban yerse suç, satıcıya kalıyor.

Aracı sistem zaten itemsatiş firmasının kendisi. Sen onay vermeden para aktarımı yapılmıyor.
Fakat sen onay verdikten sonra epicgames destek kısmından karşı taraf hesabı geri alabilir. Bu durumda itemsatış firmasını yapabileceği bir şey yok.
Yani almamamı tavsiye edersiniz?

Destek kısmından nasıl geri alabilir?

İtem satış güvenilir bir sitedir. Önemli olan satıcının ya da üyenin güvenilir olması. Bunun için kimlik onaylı kullanıcıları tercih edin ve video kaydı bulundurun.

Bu tarz soru ve konular yoğunlaşmaya başladı. En kısa zamanda kapsamlı bir rehber yapacağım.

Bunun olmamasını nasıl sağlayabilirim? Olursa itemsatışa şikayet edebiliyor muyum? Yani satıcının durumuna mı kalmış?

İtemsatış başka şeyler için fena bir site değil ama hesap almamanı öneririm, bir hesabı 100 kişiye satıyorlar çoğu oyun için durum bu. Kısacası önermem.
Online oyun hesabı alacağım. Offline epic ya da steam hesabı değil.

Çok kararsız kaldım. Spider-Man skini Battle Pass'e geldiğinde zamanında oynamıyordum Fortnite'ı. Yani hesap almamalı mıyım? Almakta istiyorum Spider-Man skini için siz ne diyorsunuz ne önerirsiniz?