Techolay içerisinde üyelerin sahip olduğu kullanılmayan, bir köşede kenarda duran, yani ihtiyaç fazlası ürünler forum içersinde bağışlanabilir. Özellikle en fazla kitap bağışlanacağını düşünüyorum. Kitap fiyatları bu haldeyken ne kadar çok kişinin faydalanabileceğini hayal etmek zor değil. Teşvik amaçlı rozet veya puan verilebilir.
Techolay içerisinde üyelerin sahip olduğu kullanılmayan, bir köşede kenarda duran, yani ihtiyaç fazlası ürünler forum içerisinde bağışlanabilir. Özellikle en fazla kitap bağışlanacağını düşünüyorum. Kitap fiyatları bu haldeyken ne kadar çok kişinin faydalanabileceğini hayal etmek zor değil. Teşvik amaçlı rozet veya puan verilebilir.
Güzel bir öneri katılıyorum. Konusu açılmışken görmeyenler için atıyorum, böyle bir yardımlaşmadan bahsediyor arkadaş. İhtiyaç sahipleri özellikle buyursun:
Arkadaşlar herkese selam, Almıştım zamanında, son birkaç yıldır boşuna kutusunda bekliyor, öyle aman aman çok iyi kaliteli bir kulaklık değil ama iş görür, ben bununla CS'de LEM'e kadar çıkmıştım. Bu ekonomik şartlarda kenarda boşuna tozlanacağına aramızdan birine hediye etmek istiyorum...
Burasi hayir kurumu degil, mantiksiz geldi. Illa bir bagis/yardim yapmayi dusunuyorsaniz gercek hayatta bunu yapabileceginiz pek fazla kurum ve kurulus var. Forumlara bu kadar duygusal bag yuklememek gerek.
Burasi hayir kurumu degil, mantiksiz geldi. Illa bir bagis/yardim yapmayi dusunuyorsaniz gercek hayatta bunu yapabileceginiz pek fazla kurum ve kurulus var.
Burasi hayir kurumu degil, mantiksiz geldi. Illa bir bagis/yardim yapmayi dusunuyorsaniz gercek hayatta bunu yapabileceginiz pek fazla kurum ve kurulus var. Forumlara bu kadar duygusal bag yuklememek gerek.
Şöyle düşünün bahsettiğiniz kurumlara herkes her ürünü bağış yapamıyor herkeste faydalanamıyor. Bazılarında da yaş gibi bazı şartlar aranıyor. Bu şekilde isteyen herkes herhangi bir şart olmadan 7'den 70'e ihtiyaç sahibine destekte bulunabilir.
Bunun için sahibinden gibi platformlar kullanılabilir. Param Güvende sistemi ile kargo kodu alınarak bedava kargo yapılabilir ( etik değildir önermem.)
Her urun bagislanabiliyor. Hatta bagislayacagin yerler senden urunleri parca parca ayirmani istiyorlar karisiklik olmamasi acisindan. Cok kez ben de bu tur kurum ve kuruluslara bagis yaptim.