Kayıt ol butonu olması lazım hocam.@20571 Hocam kayır ol kısmı yok? Giriş yap kısmı var sadece. Bulsam kayıt olup 1-2 konu açacağım.
Ayrıca hocam şu arkaplan yine olmamış gibi.Ama tema olarak yeşil pembeden daha hoş durmuş.
Eki Görüntüle 145453
Arka plana renk vermeden blurlasan çok güzel olur bence. Ekranın tamamı aynı renk olunca göz yoruyor biraz.
Detaylar
Kim cevapladı?Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Dün şuradaydı diye hatırlıyorum ama, ben mi bulamadım? Site senin hocam senden iyi kim bilecek?
Hah hallettim hocam. Yeşil temayı koyu yapsam bile yine aşırı parlak gözüküyor.Eki Görüntüle 145454
Dün şuradaydı diye hatırlıyorum ama, ben mi bulamadım? Site senin hocam senden iyi kim bilecek?![]()
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Hocam..Hah hallettim hocam. Yeşil temayı koyu yapsam bile yine aşırı parlak gözüküyor.
Bu ney hocam?
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Hocam doğum tarihi. Milattan hemen sonra doğdum ben.
Hocam kayıt olurken doğum tarihi giriliyor ya, onu diyorum. Ona bir sınırlama getirmeyi unutmuşsun hocam.
Böyle bir bug var mışHocam doğum tarihi. Milattan hemen sonra doğdum ben.
Gerekli bir şey değil zaten.Hocam kayıt olurken doğum tarihi giriliyor ya, onu diyorum. Ona bir sınırlama getirmeyi unutmuşsun hocam.![]()
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Hocam şu kısmı anlamadım ilk bakışta, neden "beğenmedim" kısmı yazı ile? Birde şu siyah beğenip beğenmeme simgelerine tıklanmıyor, onlar ne işe yarıyor?
Siteye yeşillik katsın diyedir. Ben de bilmiyorum.Eki Görüntüle 145461
Hocam şu kısmı anlamadım ilk bakışta, neden "beğenmedim" kısmı yazı ile? Birde şu siyah beğenip beğenmeme simgelerine tıklanmıyor, onlar ne işe yarıyor?
Son düzenleyen: Moderatör: