Foruma Hiçbir Katkısı Olmayan Toksik Kitle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 231
  • Görüntüleme Görüntüleme 13B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Senin yazdığın mesajın ekran görüntüsü ekte mevcut. Ben eksileri söyledim demek seni aklamaz. Senelerce tek slot RAM'in performans sorunlarını yol açabileceğini söyleyip sonrasında sistem tanıtımı yapmak tükürdüğünü yalamaktır. Ekmek herkese lazım ama duruş da önemli. Ben eksilerini söyledim demekle olmuyor böyle bir sistemin tanıtımı yapmayacaksın. Birileri eleştirince de zorla satmıyoruz tanıtanı değil firmayı bağlar beğenmiyorsan alma deyip bu üslubu takınmayacaksın.

Ben algı peşinde koşmuyorum. Kimseye iftira da atmıyorum. Konu tek slot RAM sistemden ibaret değil bu sadece bir örnek. Bu konuda muzdarip bir tek ben değilim ki insanlar şikayetlerini dile getirmiş. Şunu sen de iyi biliyorsun ki bu forumda senin söylediğin şeyin yanlış olduğunu bilseler bile seni şakşaklayacak yaltakçılar var. Benim için fark etmez sen/siz bilirsiniz. Bu forum bu şekilde kullanılmaya devam ederse asla Technopat'ın Prime dönemine ulaşamayacak. Kendi kendinize yazıp çizip oynayın. İyi akşamlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250216_225059_Samsung Internet.webp
    398,2 KB · Görüntüleme: 87

Tek slot RAM olayı DDR5'te yok. 8 GB BİR DDR5 kullanmıyorsan önemi yok artık.

Benim raporuma bir ay sonra cevap vermişlerdi. Tam bir ay. Çözüm olan bir konuda çözüm işaretlemiştim. Konu sahibi sorunum çözüldü demişti. Moderasyon diyor ki çözüm bu değil
Hocam zaten oranin yonetimi rezil. Daha bugun bos yere 1 ay ban yedim Orayi ovmek icin soylememistim yanlis anlasilmasin.

Birader sen videoyu izlemiyor musun? Videoda diyorum ki %5 daha düşük performans alacaksınız. Ekonomi bu halde ise benim suçum mu? Ben bu işe başladığımda ülke ekonomisi bu halde değildi! Çift kanal istiyorsan sonradan kendin al tak. Zaten alırken takabiliyorsun. Zırvalamayı bırak artık.

Recep Baltaş iki farklı tarafın var ve insanlara kendini farklı gösteriyorsun.

Kamera karşısında meleğe dönen adam, klavyenin başına oturunca bambaşka bir adam oluyor. Biz Technopat'tan alışığız, bunlar gayet normal şeyler. TurkNet ne diye feshetti anlaşmayı? Gene Recep Baltaş klavyesinin başına oturduğu için. Halen de dersini almamışa benziyor, neticesinde hissesinin değerini alıp çıktı. Değil mi? Hatta kendi reklamını bile yaptırdın, bana kalsa gerek bile yoktu.
Nasıl bir yaşantı sürdüğünü bilmiyorum ama çok stabil bir mental ile yaşamadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Technopat'ta iken de benim moderatör olduğum süre boyunca hiçbir katkısı olmadı. Ne bir sunucu güncellemesi aldık, ne bir XF güncellemesi aldık, ne bir eklenti geliştirildi; kısacası hiçbir şey olmadı.

Çok güzel bir laf vardır, el elin eşeğini türkü çağırarak arar diye, aynen o hesap. Hiçbir şey yapmadı, şimdi Techolay'da kendi eşeğini arıyor. Bu çok açık bir şekilde de iki yüzlülüktür, Technopat'a da ihanetidir. O günden beri de Recep Baltaş benim saygımı kaybetmiştir, yoksa kişiselde ne gibi bir problemim olabilir? Technopat da babamın malı değil neticesinde.

Şimdi de LinkedIn hesabına Founder, Techolay yazan adam gelmiş forumundaki bir üyenin yorumlarını üslubunu koruyarak bile cevaplayamıyor. Bu kadar kin kusacaksanız sizi Yeraltı'nda hiphop parçanızın punch'larıyla görmek isteriz, @Recep Baltaş. Belki 1-2 söz de @8'ya sallarsınız.

Profil mesajlarını kısıtlamak da çekememezlikten başka bir şey değil. Gözünüz dönmüş.
Zaten bugün insanlar Technopat'ı da sevmiyorsa sebebi aynı politikalar.

Site üç gün güvenlik duvarının ardında kaldı, Google'dan düştü. Geçen gün olan saldırıyı Ali bana sordu, çözüm verdim de düzeltti. Ne zırvalıyosun be? Şimdi sana ve şakşakçılarına kapsamlıca olan biteni yazalım zira hiçbir bilgin olmamasına rağmen fikir sahibisin.

Kamera karşısında meleğe dönen adam, klavyenin başına oturunca bambaşka bir adam oluyor.
Bu konuda size hak veriyorum. Forumda biliyorsunuz arada saldırı oluyor. Recep Baltaş hocam da küfür ediyor. Adam sinirli olabilir ama küfür ettikçe o tip gereksiz elemanları gaza getiriyor.

Son düzenleme:
4070 Super yerine 4070 takıp ya da firmanın sisteme takmasını söyleyip performansı arttırabilirdin. Böylelikle sistem daha ucuza gelmiş olurdu. Çift slot 4070'in performansı > Tek slot 4070 Super. Olay sadece %5 performans kaybı değil. Tek slotta yaşanan takılmalardan sonra 4070 Super takmanın bir anlamı kalmıyor. Bütçe bahanesi adı altında sırf para kazanmak için iş bilmezlerin yaptığı sistemi tanıtmamanı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…