Bir yalanla forumdan gitmişsin, gelmiş yine yalan söyleyerek konuya dalıyorsun.
Açtığın konu bu:
XMP/EXPO kapalı denediniz mi? PSU değişimi de önerebilirim. Kasayla gelen PSU'lar biraz daha düşük kalite oluyor.
Kod:EXCEPTION_ON_INVALID_STACK (1aa) This BugCheck indicates that exception dispatch crossed over into an invalid kernel stack. This might indicate that the kernel stack pointer has become corrupted during exception dispatch or unwind (e.g. due to stack corruption of a frame pointer), or that a driver is executing off of a stack that is not a legal kernel stack. Arguments: Arg1: 000000531870a4b0, A pointer to the current stack. Arg2: 0000000000000003, A normal kernel...
- tlhmon
- Forum: Marka ve Hazır Bilgisayarlar
Şöyle demişsin:
Ben de size bunun yalan olduğunu ve ben tanıttığım sistemlerdeki eksileri açık ve net bir şekilde sölyediğimi belirtmişim. Haklı ben olduğum için mesajlarınız hiçbir destek görmemiş ve sanırım haksız olduğunuzdan sinirlenip forumu terk etmişsiniz.
Şimdi geri gelip sanki o gün bnen haksızmışım da ona rağmen şakşakçılar var mış da beni desteklemiş gibi algı yaratmaya çalışıyorsunuz.
Senin yazdığın mesajın ekran görüntüsü ekte mevcut. Ben eksileri söyledim demek seni aklamaz. Senelerce tek slot RAM'in performans sorunlarını yol açabileceğini söyleyip sonrasında sistem tanıtımı yapmak tükürdüğünü yalamaktır. Ekmek herkese lazım ama duruş da önemli. Ben eksilerini söyledim demekle olmuyor böyle bir sistemin tanıtımı yapmayacaksın. Birileri eleştirince de zorla satmıyoruz tanıtanı değil firmayı bağlar beğenmiyorsan alma deyip bu üslubu takınmayacaksın.
Ben algı peşinde koşmuyorum. Kimseye iftira da atmıyorum. Konu tek slot RAM sistemden ibaret değil bu sadece bir örnek. Bu konuda muzdarip bir tek ben değilim ki insanlar şikayetlerini dile getirmiş. Şunu sen de iyi biliyorsun ki bu forumda senin söylediğin şeyin yanlış olduğunu bilseler bile seni şakşaklayacak yaltakçılar var. Benim için fark etmez sen/siz bilirsiniz. Bu forum bu şekilde kullanılmaya devam ederse asla Technopat'ın Prime dönemine ulaşamayacak. Kendi kendinize yazıp çizip oynayın. İyi akşamlar.