Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forum kurucusu bile forum üyelerinden şikayetci ise kendilerine bir çekidüzen vermeleri gerekli. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim (!).

Şaka bir yana, forumdaki kişiler Recep abinin dediği gibi toxic olmaya başladı. Eski kitleyi ben bile göremiyorum, hayırlısını diliyorum...

Recep abiye katılmakla beraber size de katılıyorum. Bazı toxic insan topluluğu var, hem fikir hem de kişilik olarak vasatlık kokusu sezdiğim kişiler. Ya imha edilmesi gerekliler ya da kendilerine çekidüzen vermeliler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adam, şahsen bilgisayarıma erişip bana yardımcı olmuş birisi. DLSS 4 çıktığında, video çıktığı an yorum yazdım ve anında cevap aldım. Bana yararı dokunmuş birine mi inanmalıyım, yoksa sitede "eleştirdiğini sanan" birine mi?
O 'İlk 1000!' rozetinin bu adamda olması canımı sıktı şimdi.

Facebook gruplarında olan olayı buraya da mı getirsek acaba? Aktifliği bulunmayan üyeler, gruplardan atılıyor. uğurlu rakamım 4 benim. 4 aydan fazla sürede, Sosyal'e giriş yapmayanların hesapları dondurulabilir. Sosyal'e girince yeniden açılır hesabı. Boşuna bu insansılarla mental bozmaya gerek yok.

Yok yeşil sitedeki moderasyondan bahsediyorum, kanlı bıçaklıyız kendileriyle zaten.

Techolay şu an bahsettiğiniz kurumsallık seviyesine henüz gelmedi. Gelmesi için de önce içerideki toksik kitleyi temizlememiz gerekiyor. Burada huzurlu bir ortam olmadan refaha eremeyeceğiz.
Buraya konu açmak yerine uçurun direkt bence hocam. Gereksiz laf dalaşına gerek yok.

1739728604227.webp

Şöyle bir mesaj atıp sonrasında toksik davranmak, Techolay yönetimini kötülemek... Garip geldi açıkçası.

Maalesef forum kurulur kurulmaz aramıza katılan kitle arasında bir elin parmaklarını geçmeyen ama mide bulandıran toksik bir kitle var ve bu duruma artık daha fazla sessiz kalamayacağım.

Bunlardan özellikle gözüme takılan @8 ile başlayacağım bugün. Seni seçtim Pikachu.

Haberim yoktu, arkadaş forumda benim çözümlerimden rahatsız imiş. Mesela Tebilon güvenilir mi sorusuna verdiğim cevabın çözüm olmaması gerekiyormuş. Firmayı kuran kişileri belki de 10 yıldır tanıyorum, firmayla iş yapıyorum, müşteri şikayetlerini ve tecrübelerini de biliyorum ve doğal olarak bu bilgiyi paylaşıyorum. Şimdi bütün bunları bir kenara bırakalım ve gerçekten bu cevap çözüm değil diyelim. Rapor sistemini kullanıp bunu şikâyet ettiğinde bu tür çözümleri daha önce kaldırdığımız oldu ama asıl mesele bu değil.

Arkadaş kurulduğundan beri forumda, 100 mesaj bile atmamış, çözüm sayısı bir elin parmağını geçmiyor ama her şeyi eleştiriyor. Her çözüme bir laf atıyor.

Dinime küfreden Müslüman olsa.

Birader sen bırak çözüm sunmayı, insanlara tavsiyede de bulunmamışsın ki?

“Hakkımız yense bile” demiş bir gönderisinde. Birader 79 mesajın var nasıl hakkın yendi? 80 olacaktı da birini mi sildik bu ne ahval?

Toplanmışlar, profillerinde forumu eleştirmek için onlarca mesaj yazıyorlar. Bir konuda yardım bekleyen birine yardım et desen yaralı parmağa işemezler.

“Çözümler kasıldı mı bugün?” demiş benim için. Birader 1100 tane çözümüm var şu anda. 1000 tanesi yalan desen -senden beklerim, çünkü çözümlerimi okumaktan bile aciz birisin- yine de 100 çözüm yapıyor. 3 tane çözüm ile beni eleştiriyorsun. Keçinin götü her gün açıkta, koyunun götü bir gün açılmış keçi koyunla alay etmiş durumu. Herifin forum varlığı beni eleştirmek üzerine kurulu. Bir yıl boyunca en büyük başarısı bu.

Bir de bunun şakşakçı arkadaşları var.

Ne zaman bir konuya çözüm veya mesaj yazsam hemen biter ve eksilerini eksik etmezler. Bu kadar toksik bu kadar yorucu insanlar nasıl hayattan keyif alabilir?

Arkadaşlar sizi buraya zorla almadık, buraya gelin diye yalvarmadık ama rica ediyorum defolun gidin artık. Ben bu toksiklikten bıktım artık.

Sizin gruplaşmanızdan, siber zorbalığınızdan, hakkınızda gelen şikayetlerden bıktım artık. Biz sizi banlamadan siz defolun gidin lütfen.

Sevgiler
Ben de bazen çok sinirlenip ucubece bir duruma geliyorum. Kusura bakmayın hocalarım ve arkadaşlar. Aldığım uyarıların çoğuna ben de katılıyorum. Yaptıklarım benim için de bir sonraki gün "Niye kibarlıkla şöyle demedim?" dedirtip suratımı kızartıyor.

Techolay şu an bahsettiğiniz kurumsallık seviyesine henüz gelmedi. Gelmesi için de önce içerideki toksik kitleyi temizlememiz gerekiyor. Burada huzurlu bir ortam olmadan refaha eremeyeceğiz.
Üye sil hocam, 50 üyeden bir şey olmaz. Yıldırma da getir girmesinler.
Yok yeşil sitedeki moderasyondan bahsediyorum, kanlı bıçaklıyız kendileriyle zaten.

Buraya konu açmak yerine uçurun direkt bence hocam. Gereksiz laf dalaşına gerek yok.
Onların Allah’a havale ediyorum sadece konuyu açtığın iyi oldu.

Haklısınız valla Recep hocam. Ben de bu arkadaşın profil mesajlarından rahatsız oluyordum hocam. Ses etmedim pek fakat. Bir de bunun toksik bir arkadaşı daha var. "He Kenya" kullanıcı adı.
Hiç rastlamadım.
@Recep Baltaş Bu kişiyi bu kadar kadar ciddiye alman kurumsallık anlamında biraz absürt kaçmıyor mu? Üstelik bir de etiket ile hedef haline getirmen?
Pek kurumsal bir yerde değiliz. Kurumsal bir yer olsa, profilimize etiket yapıştırılıp bu adamın görevi budur denirdi. Bizler bu topluluğun üyeleriyiz. Kurumun değil, topluluğun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.