Maalesef forum kurulur kurulmaz aramıza katılan kitle arasında bir elin parmaklarını geçmeyen ama mide bulandıran toksik bir kitle var ve bu duruma artık daha fazla sessiz kalamayacağım.
Bunlardan özellikle gözüme takılan
@8 ile başlayacağım bugün. Seni seçtim Pikachu.
Haberim yoktu, arkadaş forumda benim çözümlerimden rahatsız imiş. Mesela Tebilon güvenilir mi sorusuna verdiğim cevabın çözüm olmaması gerekiyormuş. Firmayı kuran kişileri belki de 10 yıldır tanıyorum, firmayla iş yapıyorum, müşteri şikayetlerini ve tecrübelerini de biliyorum ve doğal olarak bu bilgiyi paylaşıyorum. Şimdi bütün bunları bir kenara bırakalım ve gerçekten bu cevap çözüm değil diyelim. Rapor sistemini kullanıp bunu şikâyet ettiğinde bu tür çözümleri daha önce kaldırdığımız oldu ama asıl mesele bu değil.
Arkadaş kurulduğundan beri forumda, 100 mesaj bile atmamış, çözüm sayısı bir elin parmağını geçmiyor ama her şeyi eleştiriyor. Her çözüme bir laf atıyor.
Dinime küfreden Müslüman olsa.
Birader sen bırak çözüm sunmayı, insanlara tavsiyede de bulunmamışsın ki?
“Hakkımız yense bile” demiş bir gönderisinde. Birader 79 mesajın var nasıl hakkın yendi? 80 olacaktı da birini mi sildik bu ne ahval?
Toplanmışlar, profillerinde forumu eleştirmek için onlarca mesaj yazıyorlar. Bir konuda yardım bekleyen birine yardım et desen yaralı parmağa işemezler.
“Çözümler kasıldı mı bugün?” demiş benim için. Birader 1100 tane çözümüm var şu anda. 1000 tanesi yalan desen -senden beklerim, çünkü çözümlerimi okumaktan bile aciz birisin- yine de 100 çözüm yapıyor. 3 tane çözüm ile beni eleştiriyorsun. Keçinin götü her gün açıkta, koyunun götü bir gün açılmış keçi koyunla alay etmiş durumu. Herifin forum varlığı beni eleştirmek üzerine kurulu. Bir yıl boyunca en büyük başarısı bu.
Bir de bunun şakşakçı arkadaşları var.
Ne zaman bir konuya çözüm veya mesaj yazsam hemen biter ve eksilerini eksik etmezler. Bu kadar toksik bu kadar yorucu insanlar nasıl hayattan keyif alabilir?
Arkadaşlar sizi buraya zorla almadık, buraya gelin diye yalvarmadık ama rica ediyorum defolun gidin artık. Ben bu toksiklikten bıktım artık.
Sizin gruplaşmanızdan, siber zorbalığınızdan, hakkınızda gelen şikayetlerden bıktım artık. Biz sizi banlamadan siz defolun gidin lütfen.
Sevgiler