Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forum kurucusu bile forum üyelerinden şikayetci ise kendilerine bir çekidüzen vermeleri gerekli. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim (!).

Şaka bir yana, forumdaki kişiler Recep abinin dediği gibi toxic olmaya başladı. Eski kitleyi ben bile göremiyorum, hayırlısını diliyorum...

Bakıyorum çözümleri kastın bugün (!).

Şaka bir yana çok saçma bir cümle, sanki Metin2'de moderatör item dupe'luyor. Yapsa bile adam kendi sitesinde çözüm basıp ne kazanabilir ki? Ortada bir rekabet yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Techolay şu an bahsettiğiniz kurumsallık seviyesine henüz gelmedi. Gelmesi için de önce içerideki toksik kitleyi temizlememiz gerekiyor. Burada huzurlu bir ortam olmadan refaha eremeyeceğiz.
Bunları temizlemek zor iş hocam. Hesabını kapatsan, yeni hesap açıyorlar. IP adresini banlasan, VPN ile giriyorlar. Bunlardan her yerde var bir de. Bezdiriyorlar insanı cidden.

Hocam yani ne desem bilemedim. Kimseyi kovmak doğru değil ama onların da yaptığı doğru değil. Kalmak istemeyen için üye deaktivitasyonu gelebilir. Kimseyi banlamaya gerek yok. Hatalarını anladıklarında deaktivitiasyonu kaldırırlar.

Bu sefer de gelen geçeni sustur oh ne güzel diye yazarlar. İnsanın kişiliği değişmez.

1739728505583.webp

Ve açtığım için şu an bu konudasınız :). Bu raporu elden geçiren mod hakkında da şüpheliyim açıkçası. Özellikle görmeniz için görsel bıraktım. Moderatör mü yoksa düşman mı? Bilmiyorum. Ancak şunu belirtmek isterim ki bilet açmaya devam edeceğim. Forumda tonla gruplaşıp kasıtlı olarak kışkırtarak sonra başına bir şey geldiği anda ya bana bu kişi şunu yaptı diyen kuyruk acısı birkaç kişi daha var. Düşman mısınız arkadaşım siz? Bir tane ortak görüşümüz hiç mi olmaz? Beğenmeye gelince kaybolan elleri en ufak hata da hemen ortaya çıkıyor.

Biz niye hala Technopat ile bağımızı kesemedik? Bu sene ordaki üyeliğimin 6. yılı olacak, saçma sapan sebeplerden 3 sene ban verdiler öncekinde de 1 sene ban verdilerdi. Şu anki moderasyonu buraya moderasyon yapmayacaksın, çok basit. Astiva denen TP moderatörünü de burada moderatör olamayacağını söylemek gerekiyor. Onun niyeti burada moderatörlük.

Eki Görüntüle 124935

Ve açtığım için şu an bu konudasınız :). Bu raporu elden geçiren mod hakkında da şüpheliyim açıkçası. Özellikle görmeniz için görsel bıraktım. Moderatör mü yoksa düşman mı? Bilmiyorum. Ancak şunu belirtmek isterim ki bilet açmaya devam edeceğim. Forumda tonla gruplaşıp kasıtlı olarak kışkırtarak sonra başına bir şey geldiği anda ya bana bu kişi şunu yaptı diyen kuyruk acısı birkaç kişi daha var. Düşman mısınız arkadaşım siz? Bir tane ortak görüşümüz hiç mi olmaz? Beğenmeye gelince kaybolan elleri en ufak hata da hemen ortaya çıkıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu raporu elden geçiren mod hakkında da şüpheliyim açıkçası.

Moderatörün işlemi doğru, buna laf edemezsiniz. Zaten bu durum o moderatör tarafından daha önce görüldüğü için sizi bilete yönlendirdi o "moderatör". İnsanları bilmeden yargıladığınız sürece en büyük toksikliği Sosyal moderasyonuna karşın siz yaparsınız, bilginiz olsun :thumbsup:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.