Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sene ordaki üyeliğimin 6. yılı olacak saçma sapan sebeplerden 3 sene ban verdiler öncekinde de 1 sene ban verdilerdi şuanki moderasyonu buraya moderasyon yapmayacan çok basit.
Bu arada buranın yönetimini kötüleyenler, kurallarda yazmayan bir şeyden ceza verdiler :)

Biz niye hala Technopat ile bağımızı kesemedik. Bu sene oradaki üyeliğimin 6. yılı olacak saçma sapan sebeplerden 3 sene ban verdiler öncekinde de 1 sene ban verdilerdi şu anki moderasyonu buraya moderasyon yapmayacan çok basit. Astiva denen TP moderatörünü de burada moderatör olamayacağını söylemek gerekiyor onun niyeti burada moderatörlük.

Hocam yalnız 1 yıl öncesine kadar Recep abi de oradaydı. Bence forumlar arasındaki kavga, ilkokulda 2 arkadaş grubunun kavgasına benziyor. İkisinin de artısı eksisi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 124935

Ve açtığım için şu an bu konudasınız :). Bu raporu elden geçiren mod hakkında da şüpheliyim açıkçası. Özellikle görmeniz için görsel bıraktım. Moderatör mü yoksa düşman mı? Bilmiyorum. Ancak şunu belirtmek isterim ki bilet açmaya devam edeceğim. Forumda tonla gruplaşıp kasıtlı olarak kışkırtarak sonra başına bir şey geldiği anda ya bana bu kişi şunu yaptı diyen kuyruk acısı birkaç kişi daha var. Düşman mısınız arkadaşım siz? Bir tane ortak görüşümüz hiç mi olmaz? Beğenmeye gelince kaybolan elleri en ufak hata da hemen ortaya çıkıyor.

Ben mesela birkaç kişiyle bu gibi karşıt görüşlerden polemiğe girmişimdir ama bir başka konuda falan da asla uzatmam hatta dediği doğruysa desteklerim de.

• Beğendim
İfadeler: 409
Eki Görüntüle 124935

Ve açtığım için şu an bu konudasınız :). Bu raporu elden geçiren mod hakkında da şüpheliyim açıkçası. Özellikle görmeniz için görsel bıraktım. Moderatör mü yoksa düşman mı? Bilmiyorum. Ancak şunu belirtmek isterim ki bilet açmaya devam edeceğim. Forumda tonla gruplaşıp kasıtlı olarak kışkırtarak sonra başına bir şey geldiği anda ya bana bu kişi şunu yaptı diyen kuyruk acısı birkaç kişi daha var. Düşman mısınız arkadaşım siz? Bir tane ortak görüşümüz hiç mi olmaz? Beğenmeye gelince kaybolan elleri en ufak hata da hemen ortaya çıkıyor.
Moderasyonun yetersizliğinden ben de şikayetçiyim. Yazım kurallarına uymayan mesajdan raporluyorum, açıklama kısmına yazdığım hata düzeltiliyor sadece. Yahu senin Türkçen yok mu, nasıl moderatör olabildin?

• Beğendim
İfadeler: 409
Moderasyonun yetersizliğinden ben de şikayetçiyim. Yazım kurallarına uymayan mesajdan raporluyorum, açıklama kısmına yazdığım hata düzeltiliyor sadece. Yahu senin Türkçe'n yok mu, nasıl moderatör olabildin?
Eleman sayısı az yetmiyor. Başvuru yaptık herhalde bakan yok.

Her gün bir olay oluyor Techolay'da. Boş ver Recep abi, forum daha 1. yılında, olur böyle şeyler.
Bir de abi, geçenler "tl" yazdım diye 1 saat ban attılar. Gözümden kaçırmışım sohbet ederken, bu kadar kuralların sıkı olması zorluyor bizi.

Türkçeye gelen hiçbir ek ayrılmaz. Siz de az önceki mesajımdaki toksikliği yapıyorsunuz ama farkında değilsiniz :thumbsup:
Düzelttim hatamı. Brave'in yazım kuralı dedektörüne göre yanlışmış.
1739729100466.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.