Eki Görüntüle 124936
Şöyle bir mesaj atıp sonrasında toksik davranmak, Techolay yönetimini kötülemek... Garip geldi açıkçası.
Hayal ettiği nokta demek iyi yönde değilmiş. Olaya bu açı ile bakmak lazım.
Eki Görüntüle 124936
Şöyle bir mesaj atıp sonrasında toksik davranmak, Techolay yönetimini kötülemek... Garip geldi açıkçası.
Rehberim için bunu sorduğumda, SEO için yaptıklarını söylemişlerdi. Bakınız altını çiziyorum: rehberim için.
Bu şu anlık olan bir durum. Bilet sistemi üzerinden moderatörlük talepleri geliyordur. Bunları elbet bir gün değerlendirip moderatör alacaklar foruma. Üye sayısı arttıkça moderatör sayısı da artacaktır.Yetersiz moderasyondan dolayı olan şikayetimi dile getirdim.
Hocam dediğiniz şeyden gram bir şey anlamadım.Eki Görüntüle 124935
Ve açtığım için şu an bu konudasınız. Bu raporu elden geçiren mod hakkında da şüpheliyim açıkçası. Özellikle görmeniz için görsel bıraktım. Moderatör mü yoksa düşman mı? Bilmiyorum. Ancak şunu belirtmek isterim ki bilet açmaya devam edeceğim. Forumda tonla gruplaşıp kasıtlı olarak kışkırtarak sonra başına bir şey geldiği anda ya bana bu kişi şunu yaptı diyen kuyruk acısı birkaç kişi daha var. Düşman mısınız arkadaşım siz? Bir tane ortak görüşümüz hiç mi olmaz? Beğenmeye gelince kaybolan elleri en ufak hata da hemen ortaya çıkıyor.
Üçkağıtçılığın SEO versiyonu gibi. Başlıklar değişiyor ama öyle bir değişiyor ki bazen anlayamıyorum bile.Rehberim için bunu sorduğumda, SEO için yaptıklarını söylemişlerdi. Bakınız altını çiziyorum: rehberim için.
Aşırı uzun rehber ve makaleler yazan birisiyim. Birkaç tanesinde, moderasyona tilt oldum ve cümlelerimin sonuna r sesini koymamaya başladım. Bayağı bir konumda buna devam ettim ve hepsi de kontrol edilmeden onaylandı. Bilet açıp kendim düzelttim.Herkes kendi görevini yapmalı. Onay verdikleri konulardaki en basit yazım yanlışlarını düzenlemiyorlar bile..
Astiva gerçekten çok değişmiş. Onu diğer forumdayken böyle görmezdik. Amacı nedir bilemiyorum.