Foruma Hiçbir Katkısı Olmayan Toksik Kitle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 231
  • Görüntüleme Görüntüleme 13B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Recep abiye katılmakla beraber size de katılıyorum. Bazı toxic insan topluluğu var, hem fikir hem de kişilik olarak vasatlık kokusu sezdiğim kişiler. Ya imha edilmesi gerekliler ya da kendilerine çekidüzen vermeliler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adam, şahsen bilgisayarıma erişip bana yardımcı olmuş birisi. DLSS 4 çıktığında, video çıktığı an yorum yazdım ve anında cevap aldım. Bana yararı dokunmuş birine mi inanmalıyım, yoksa sitede "eleştirdiğini sanan" birine mi?
O 'İlk 1000!' rozetinin bu adamda olması canımı sıktı şimdi.

Facebook gruplarında olan olayı buraya da mı getirsek acaba? Aktifliği bulunmayan üyeler, gruplardan atılıyor. uğurlu rakamım 4 benim. 4 aydan fazla sürede, Sosyal'e giriş yapmayanların hesapları dondurulabilir. Sosyal'e girince yeniden açılır hesabı. Boşuna bu insansılarla mental bozmaya gerek yok.

@Recep Baltaş Bu kişiyi bu kadar kadar ciddiye alman kurumsallık anlamında biraz absürt kaçmıyor mu?
Techolay şu an bahsettiğiniz kurumsallık seviyesine henüz gelmedi. Gelmesi için de önce içerideki toksik kitleyi temizlememiz gerekiyor. Burada huzurlu bir ortam olmadan refaha eremeyeceğiz.

Buranın moderasyonu mu?
Yok yeşil sitedeki moderasyondan bahsediyorum, kanlı bıçaklıyız kendileriyle zaten.

Techolay şu an bahsettiğiniz kurumsallık seviyesine henüz gelmedi. Gelmesi için de önce içerideki toksik kitleyi temizlememiz gerekiyor. Burada huzurlu bir ortam olmadan refaha eremeyeceğiz.
Buraya konu açmak yerine uçurun direkt bence hocam. Gereksiz laf dalaşına gerek yok.

Ben de bazen çok sinirlenip ucubece bir duruma geliyorum. Kusura bakmayın hocalarım ve arkadaşlar. Aldığım uyarıların çoğuna ben de katılıyorum. Yaptıklarım benim için de bir sonraki gün "Niye kibarlıkla şöyle demedim?" dedirtip suratımı kızartıyor.

Üye sil hocam, 50 üyeden bir şey olmaz. Yıldırma da getir girmesinler.
Yok yeşil sitedeki moderasyondan bahsediyorum, kanlı bıçaklıyız kendileriyle zaten.

Buraya konu açmak yerine uçurun direkt bence hocam. Gereksiz laf dalaşına gerek yok.
Onların Allah’a havale ediyorum sadece konuyu açtığın iyi oldu.

Haklısınız valla Recep hocam. Ben de bu arkadaşın profil mesajlarından rahatsız oluyordum hocam. Ses etmedim pek fakat. Bir de bunun toksik bir arkadaşı daha var. "He Kenya" kullanıcı adı.
Hiç rastlamadım.
@Recep Baltaş Bu kişiyi bu kadar kadar ciddiye alman kurumsallık anlamında biraz absürt kaçmıyor mu? Üstelik bir de etiket ile hedef haline getirmen?
Pek kurumsal bir yerde değiliz. Kurumsal bir yer olsa, profilimize etiket yapıştırılıp bu adamın görevi budur denirdi. Bizler bu topluluğun üyeleriyiz. Kurumun değil, topluluğun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…