Foruma Hiçbir Katkısı Olmayan Toksik Kitle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 231
  • Görüntüleme Görüntüleme 13B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen modlar kafalarına göre çözüm işaretliyor. Bazen ben yazıyorum işaretleme diye, yine işaretliyor. Halbuki benim sorum çözümlenmemiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetersiz moderasyondan dolayı olan şikayetimi dile getirdim.
Bu şu anlık olan bir durum. Bilet sistemi üzerinden moderatörlük talepleri geliyordur. Bunları elbet bir gün değerlendirip moderatör alacaklar foruma. Üye sayısı arttıkça moderatör sayısı da artacaktır.

Hocam dediğiniz şeyden gram bir şey anlamadım.

İfadeler: 409
Rehberim için bunu sorduğumda, SEO için yaptıklarını söylemişlerdi. Bakınız altını çiziyorum: rehberim için.
Üçkağıtçılığın SEO versiyonu gibi. Başlıklar değişiyor ama öyle bir değişiyor ki bazen anlayamıyorum bile.

Herkes kendi görevini yapmalı. Onay verdikleri konulardaki en basit yazım yanlışlarını düzenlemiyorlar bile..
Aşırı uzun rehber ve makaleler yazan birisiyim. Birkaç tanesinde, moderasyona tilt oldum ve cümlelerimin sonuna r sesini koymamaya başladım. Bayağı bir konumda buna devam ettim ve hepsi de kontrol edilmeden onaylandı. Bilet açıp kendim düzelttim.

Bazı moderatör hocalarımız gayet görevini layığıyla yerine getirirken bazıları hiçbir işe yaramayıp kafasına göre iş yapıyor. @Recep Baltaş hocam açtığınız konudan daha önemli durumlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…