Eki Görüntüle 124937
Bu konuya etiketlenmek benim için bir gurur kaynağı oldu. Demek ki dikkat çekiyoruz ve mesajlarımız yerine iletilmiş
Yanlışı dile getirmek suç ise hesabımı direkt anonimleştirebilirsiniz. Kurallar neyse onları kaynak alıyorum, bunlar uygulanmıyor ise kuralları kaldırmak mantıklı hareket olur. Attığım bütün raporları ve biletleri burada yayınlayabilirsiniz, herkese görsün bakalım.
Ne benim profilimde ne de burada cevap verilmiyor. Ben doğruları söyleyip konuşmayayım diye profil mesajı yasağı atılıp ne tesadüf profil mesajı yazma sınırı artıyor. Bu kısımda da cevap yok:
Eki Görüntüle 124944
@9 susturulmak için 3 uyarı verilip hepsi kaldırıldı, tesadüf. Modların neden art niyetleri olduğunu da gözle görmek zor değil. Neyse, biz yine kötü olalım, susalım. Profilimi okuyanlar ne demek istediğimi anlar. Bu arada çözümü burada kasmama gerek mi var? Ben üyeyim, yanlışı eleştirince illa çözüm mü kasmam gerekiyor?
Burada insanlara yardım etmek için mi bulunuyorsunuz yoksa sayılar için mi? Neden her şeyi sayıdan ibaret görüyorsunuz?
Eki Görüntüle 124948
Buyurun sayılar o zaman. Biz övünmüyoruz sayılarımız ile