Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuya etiketlenmek benim için bir gurur kaynağı oldu. Demek ki dikkat çekiyoruz ve mesajlarımız yerine iletilmiş 😉

Suratına tükürülse yağmur yağıyor diyen bir tip.

Yanlışı dile getirmek suç ise hesabımı direkt anonimleştirebilirsiniz.

Biz adabınla kendin defolup gidersin diye bekliyoruz ama amacın üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.

Kurallar neyse onları kaynak alıyorum, bunlar uygulanmıyor ise kuralları kaldırmak mantıklı hareket olur. Attığım bütün raporları ve biletleri burada yayınlayabilirsiniz, herkese görsün bakalım.

Forumdaki her kuralı ben koymuyorum. Yani senin o küçük dünyanda düşündüğün gibi burası benim çiftliğim değil. Burada bir yönetim ekibi var ve onlarla birlikte kurallar oluşturuluyor. O yüzden ben de bütün kurallara hakim olmayabilirim. Ama sen raporlamak yerine sürekli çamur atıyorsun.

Hadi diyelim bir kuralı çiğnedim ve birkaç öneri konusunda seçmemem gereken çözümü seçtim. Bu durumda çözüm mü kasmış oluyorum? Çözdüğüm binlerce sorunu görmezden gelip her dakika açığımı aramak sizin zihniyetinizi gösterir.

Eğer bir hatam varsa raporlarsınız ve yöneticiler bakar. Ben zaten sürekli forumda bile değilim ki bazı yetkilerim bile yöneticinin altında. Mesela mesajları tamamen silme yetkim yok. Ama siz raporlamak yerine çirkefleşmeyi tercih ediyorsunuz.

Ne benim profilimde ne de burada cevap verilmiyor. Ben doğruları söyleyip konuşmayayım diye profil mesajı yasağı atılıp ne tesadüf profil mesajı yazma sınırı artıyor.
Yapıcı bir eleştirin oldu da engel mi olduk birader? Kaldı ki uyarıların da bitmiş. Ama senin ve o toksik arkadaşalarının yöntemi bu değil. Kendi profillerinizdeki bokun içinde debeleşmekten başınızı kaldırıp hakkınızı normal bir şekilde armaya çalışmıyorsunuz.

Bu arada çözümü burada kasmama gerek mi var? Ben üyeyim, yanlışı eleştirince illa çözüm mü kasmam gerekiyor?
Sana çözüm kas diyen mi oldu? Foruma sürekli katkıda bulunan insanları eleştireceksen önce dönüp kendi bahçene bir bakacaksın.

Burada insanlara yardım etmek için mi bulunuyorsunuz yoksa sayılar için mi? Neden her şeyi sayıdan ibaret görüyorsunuz?

1739729485372.webp

Buyurun sayılar o zaman. Biz övünmüyoruz sayılarımız ile 😉

Ben insanlara yardım etmek için uğraşıyorum. Gerekirse bilgisayarlarına bağlanıyorum ama hem kendi hem de benim sayılarıma takmış olan biri varsa o da sensin. 1000'den fazla sorunu çözüyorum ama bir kuralı ihlal ettiğim için çözüm kasmış oluyorum. Ne rezil bir zihniyet ele geçirmiş Technopat'ı. Yazık.

Üyenin yaptığı veya arkadaşlarının üyeyle birlikte yapmış olduğu durum iyi bir şey olmasa da sizin bu şekilde bir konu açıp kişiyi ifşalamanız forum sahibi olarak pek doğru değil. Zira bu tür konular açmak üyeleri korkutmaya yönelik hareketler oluyor. Bu saatten sonra size bu tür zıtlık çıkaran herkes yarın bir gün acaba benim de bu şekilde konumu açıp rencide eder mi düşüncesiyle haklı olduğu durumda bile sesini çıkarmayacaktır. Dolayısıyla bu tür konular açmak yerine üyeyle direkt olarak birebir özelden iletişime geçip tatlıya bağlamak forum sağlığı açısından daha etik olur.
Bu insanların böyle bir iletişime açık olduğunu sanmıyorum. Biletlerine cevap verseniz, raporlarını çözüme kavuştursanız bile mutlu olmazlar. Toksiklik ruhlarına işlemiş.

Ama haklısınız, bundan sonra kargaşa yerine doğrudan hesaplarını devre dışı bırakacağız yoksa huzur kalmayacak. Kendi çöplüklerinden toksiklik yapsınlar bari.

Yani işin özü, evet forum sahibi olabilirsiniz, evet moderasyon ekibinde olabilirsiniz ama kurallar hepimiz için var, siz de dahilsiniz. Kuralları önce baştakiler uygulasın ki üyeler de duruma saygı duysun ve yoluna devam etsin.
Ben buna hayır demiyorum. Kişi muhtemelen konuyu raporlamadı bile. Ben de herkes gibi kurallara tabiyim. Buna bir itirazım yok. Olay burada toksiklik.

Benim sayılar ile bir derdim yok ve bu konuyu açarak kimin nasıl bir karaktere sahip olduğu anlaşıldı diyorum sadece.
Sayılarla bir derdin olamaz zaten çünkü ortada bir katkın yok. Derdin forum ile, yönetim ile, karalama ile. Bırak da işimizi yapalım. Defol git sözünün neresini anlamadın?

Son düzenleme:
Bu işler bence planlı yapılıyor. Kavga anı kavga büyürken sitenin çökmesi çok normal değil.

Dediğim gibi, saldırı olsa bu kadar uzun sürmezdi, şu an Techolay'ın saldırı anında ve olası saldırılar için güvenliğini sağlamakla mükellefim. Sunucuya bağlanılamıyordu bile çünkü veri merkezinden kaynaklı host firmamızda problem yaşanmıştı. Anlayacağınız hostta yer alan tüm sunucularda aynı problem vardı.

Çok değişik olaylar silsilesi dönüyor bakalım 😀
Recep hocam şimdi aktif oldu ve destan gibi mesaj yazdı, saldırı yedik de host serverı arızası mı dendi 😅

Bu forumdan yaşı 20'yi geçmeyen ve Recep Baltaş'a şakşakçılık yapan 3-5 ergen yüzünden uzaklaştım. Recep Baltaş toksik kitleden bahsederken kendisine yakın olan kitleyi görmezden gelmiş. Durumun farkında veya değil onu şakşaklayan kitle sürekli birbirlerinin yorumlarını beğeniyorlar. Birisi onlar hakkında veya Recep Baltaş hakkında aksi bir şey söyleyince hepsi aynı konu başlağında toplanıp diğer kişiye karşı tavır takınıyorlar.

En basiti Recep Baltaş'ın tek slot RAM içeren hazır sistem tanıtımı yapmasını eleştirmemdi. Sistemde stutteringler olur koyulan ekran kartına yazık dedim diye kitle halinde saldırdılar. Recep Baltaş da çanak tutunca burada bulunmanın vakit kaybından başka bir şey olmadığı kanısına vardım.

Bu ve bunun gibi sebepler yüzünden bu forumdan uzaklaştım. 2 aydır da foruma girmedim bile. Şans eseri konu başlığını görünce yazma gereği hissettim. Muhtemelen son mesajım olacak.

İnsanları eleştirirken önce kendi kapınızın önünü süpürün. @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.