2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Kullanılan sorgu panellerinin çoğu localde çalışmakta. CİMER'e şikayet dahi etseniz. Localde olduğu için kullanıcının gerçekten panel kullandığını doğrulayamazsınız. Localde dediğimde XAMPP'a data kurup SQL sorgusu çekmek![]()
Kullanıcı belli bilgileri attı.
Log dan gözükür.
- Makaleler
- 19
Direkt atılmaları lazım. Bir gün onun bir gün bizimkini bulur bu kişiler.Bir tane konuda panel kullanıp bir kullanıcının bilgilerini yaydı. Raporladığımda mesaj silindi ama yine de daha büyük cezalar alması lazım.
Bilgilerimizin panelciler yüzünden Techolay Sosyal'de yayınlanmasını istemiyoruz. Rahatlıkla bulunabiliyor ama Techolay'da kimse bu işlerle panelciler dışında uğraşmayacağı için gerekli önlemlerin alınması ve ceza verilmesini talep ediyorum. @Enes3078 @Recep Baltaş
Madem hepiniz olaya şahit olduysanız kimin yaptığını da söyleyin. Şifreli konuşmaya gerek yok. Biz de bilelim değil mi?
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Madem hepiniz olaya şahit olduysanız kimin yaptığını da söyleyin. Şifreli konuşmaya gerek yok. Biz de bilelim değil mi?
Kullanıcı adına hiç bakmadım. Hatırlamıyorum.
- Makaleler
- 19
Ben hatırlamıyorum tam olarak kimin yaptığını ama evet öyle bir mesaj atıldı.Madem hepiniz olaya şahit olduysanız kimin yaptığını da söyleyin. Şifreli konuşmaya gerek yok. Biz de bilelim değil mi?
35gvm78
Üstün
Mesaj moderatörler tarafından silinmiş. Log kayıtlarında şu an kullanıcıyı bizde hatırlamıyoruz.
- Makaleler
- 19
Belki moderasyon biliyordur.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.