Yanlış bilmiyorsam adınız açık değilse panelden hiç bir şey yapılamıyor.
Malum forumda kendi adımla kaydolduğum ve uzun zaman kullandığım için çok uğraşmışlardı, oradan biliyorum.
Malum forumda kendi adımla kaydolduğum ve uzun zaman kullandığım için çok uğraşmışlardı, oradan biliyorum.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar panel değilmiş.
Panel mevzusu olarak benden bahsetmişsin sanırım dostum. Windows7nin isim ve soyismini (sansürlü) bir şekilde atan bendim fakat bunu herhangi bir panel kullanarak bulmadım :) OSİNT yöntemiyle buldum. Windows 7 linki paylaştığında google onedrive üzerinden paylaştığı için maili gözüküyor. Maili de isim soyismi üzerine kayıtlı. Lütfen bir şeyler hakkında yorum yaparken iftira atmaktan kaçınalım.Physic
Üstün
Panel tartışması tamamen boş muhabbet. Piyasada 10 yaşındaki çocuğun erişebildiği şeye neden bu kadar takılıyorsunuz anlamadım. Size karşı kullanıldıysa raporlayın onun icabı görülür zaten. Daha adamın panel kullandığında dair kanıt bile yok. Ne yapacaksın? "aç bilgisayarı TeamViewer'den bağlanayım" falan mı diyeceksin?
- Makaleler
- 19
Harbiden ancak kesin olarak kanıtlanan kişilerin atılması gerek.Panel tartışması tamamen boş muhabbet. Piyasada 10 yaşındaki çocuğun erişebildiği şeye neden bu kadar takılıyorsunuz anlamadım. Size karşı kullanıldıysa raporlayın onun icabı görülür zaten. Daha adamın panel kullandığında dair kanıt bile yok. Ne yapacaksın? "aç bilgisayarı TeamViewer'den mi bağlanayım" diyeceksin?
Physic
Üstün
Harbiden ancak kesin olarak kanıtlanan kişilerin atılması gerek.
Kesin olarak kanıtlayamazsınız. Kullanıcı bir yerde açık vermiştir. İki üç yerde yok diye adam sosyalden ban yer sonra. Bu uygulanırsa detaylı araştırma gerektirir.
Biri Enes3078 hocanın bilgilerini atmıştı mesela, katılıyorum ama yasak değil mi zaten?
- Makaleler
- 19
Nerede attılar yav?Biri Enes3078 hocanın bilgilerini atmıştı mesela, katılıyorum ama yasak değil mi zaten?
- Makaleler
- 1
Yeni bir Berkehan Çepni vakası mı yoksa?
Hiçbir şey olmaz.Direkt atılmaları lazım. Bir gün onun bir gün bizimkini bulur bu kişiler.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-