dewberry
Üstün
@Emre Demiroral adlı kişi yaptı.Hangi üye yaptı o iğrençliği? Bir de sosyalde yapmış.
Yasal süreç olmadı diye biliyorum. Ama arkadaş okkalı bir ban yedi.Sonra ne oldu forum içinde değil yasal süreç olarak tabi sormam doğru mu bilmiyorum ama.
HDDKullanıyorum
Üstün
Yönetimlik bir durum yokki hocam bu işleri biraz bilen kolayca yapar ama bu yapılması doğru anlamına gelmiyor az zeki olsa burada paylaşıp IP bilgilerini ortaya çıkarttırmaz sonraki işlem olarakta gidip şikayetçi olmak var bence.@144 hocamın da benzer bir şekilde adres bilgisi paylaşılmıştı yönetim bunun için nasıl bir önlem alır bilmiyorum ama önlem gerekli.
dewberry
Üstün
@144 hocamın da benzer bir şekilde adres bilgisi paylaşılmıştı yönetim bunun için nasıl bir önlem alır bilmiyorum ama önlem gerekli.
@Emile A239'in 1 şubatta yazdığı mesaj. 1 şubatta gerçekleşti bu olay.
@Emre Demiroral adlı kişi yaptı bu işi.
- Makaleler
- 4
Hah be de tam yazacaktım. Evet, o arkadaştı iftirayı atan. Ben de o kişiden şüphelenmiştim o gün.
Dışarıdan yetkisi olmayan bir kişi panele mi erişiyor? Anlayamadım.
Paneli zaten isminizin tamamını bilmeden kullanamıyorlar diye biliyorum, forumda da tam isminizi ifşa etmek zor. Benim uzun süre ismim soyadımla beraber açıktaydı fakat tam ismim olmadığı için sıkıntı yaşamadım muhtemelen 
HDDKullanıyorum
Üstün
Dışarıdan yetkisi olmayan bir kişi panele mi erişiyor? Anlayamadım.
T.C. kimlik veya aile sorgu panelleri kullanan insanlar var onlar kast ediliyor.
HDDKullanıyorum
Üstün
Neden bu bilgileri paylaşıyorlar amaç, olay ne yani?
Sinirlendikleri veya tartıştıkları insanları akılları sıra küçük düşürmek veya tehdit etmekten başka amaçları yok.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
Yeni mesajlar
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-