Öğrendiğim kadar.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
2 yıl sonra:
- Makaleler
- 7
İsminin hakkını sonuna kadar verdi helal olsun. Padişah olduğu zamanlarda da saraydan çıkmazmış zaten. Deprem, sel ne ararsanız bu 3. Osmanı bulurmuş.
Troll yapmak için bile zaman gerekli ve o zamanı bizlerle uğraşarak geçirmiş. Ne denir bilemedim.
Troll yapmak için bile zaman gerekli ve o zamanı bizlerle uğraşarak geçirmiş. Ne denir bilemedim.
Deprem, sel olurken kendisi tatil beldesinde keyif çatmayı severmiş. (!)İsminin hakkını sonuna kadar verdi helal olsun. Padişah olduğu zamanlarda da saraydan çıkmazmış zaten. Deprem, sel ne ararsanız bu 3. Osmanı bulurmuş.
Pcman80
Üstün
Ben yedim. (!)
Aksine genelde sürekli tedbili kıyafet çarşıya çıkarmış. Oradaki esnafa kendini Edirneli Osman Ağa olarak tanıtmış.İsminin hakkını sonuna kadar verdi helal olsun. Padişah olduğu zamanlarda da saraydan çıkmazmış zaten.
Sabahlara dayanamam Usman aga.Aksine genelde sürekli tedbili kıyafet çarşıya çıkarmış. Oradaki esnafa kendini Edirneli Osman Ağa olarak tanıtmış.
- Makaleler
- 7
Aksine genelde sürekli tedbili kıyafet çarşıya çıkarmış. Oradaki esnafa kendini Edirneli Osman Ağa olarak tanıtmış.
Her defasında bu resim geliyor aklıma.
Millet gerçek adam gibi adam görünce kaldıramadı tabii banladılar adam gibi adamı kokusundan gölgesinden korkuyorlardı banladılar. Acaba bugün gelir mi diye korkan tayfa vardı hemen abi banlayın banlayın diyorlardı.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-
-