Ayrıca konu sahibi yan hesabı olabilir. Konu açıp tekrar gün yüzüne çıkarmak yerine profiline girse 50 tane mesajı görüp olaylardan zaten haberi olacak.Edit: Detaylı bir inceleme yaptım trollmüş evet... 2 yıl yasağı var.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Forumun unutulmaz biri yaptı kendini aga. Ben onu bunu bilmem. 
Aynı gereksiz ünlü olanları konuşmayarak ünsüz edeceğimize, konuşarak daha çok ünlü ediyoruz ya o hesap. Banlanmış ve gitmiş. 2 yıl sonra görüşmek üzere Usman aga.
Aynı gereksiz ünlü olanları konuşmayarak ünsüz edeceğimize, konuşarak daha çok ünlü ediyoruz ya o hesap. Banlanmış ve gitmiş. 2 yıl sonra görüşmek üzere Usman aga.
Şu konu mesela.Millet gerçek adam gibi adam görünce kaldıramadı tabii banladılar adam gibi adamı kokusundan gölgesinden korkuyorlardı banladılar. Acaba bugün gelir mi diye korkan tayfa vardı hemen abi banlayın banlayın diyorlardı.
III. Osman forumdan yasaklansın
Boş boş konular açıp forumu meşgul ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
- Makaleler
- 7
Millet gerçek adam gibi adam görünce kaldıramadı tabii banladılar adam gibi adamı kokusundan gölgesinden korkuyorlardı banladılar. Acaba bugün gelir mi diye korkan tayfa vardı hemen abi banlayın banlayın diyorlardı.
Hocam, yakında siz de gidersiniz, haberiniz ola. Mesajlarınız hiç iç açıcı değil. Okurken bazen dünyam kararıyor, kusura bakmayın da.
Gelmeye başladılar bile.
Hocam, yakında sizde gidersiniz haberiniz ola. Mesajlarınız hiç iç açıcı değil. Okurken bazen dünyam kararıyor, kusura bakmayın da
Neden banlandıysa banlandı. Beni pek ilgilendirmiyor. Bir kişiyi bu kadar çok umursayacak değilim. İki de bir onunla ilgili konuşmaya gerek yok bence. Hayat devam ediyor. Neyse ki konuları da göz ardı edebiliyoruz. İyi günler ve sosyaller.
- Makaleler
- 7
Osmanın varlığı ve yokluğu beni ilgilendirmiyor ki. (Yaptığı şeylerden dolayı) Boşuna ban yememiştir kendisi. Ve insanlar neden korksun bir de?
3.Osman asosyalmiş.
Hocam, yakında siz de gidersiniz, haberiniz ola. Mesajlarınız hiç iç açıcı değil. Okurken bazen dünyam kararıyor, kusura bakmayın da.
Adam isminin hakkını veriyor, Türk bir Postal Dude düşünseydim böyle yazılar yazardı. Güzel RP yapıyor şaka maka.
- Makaleler
- 7
Adam isminin hakkını veriyor, Türk bir Postal Dude düşünseydim böyle yazılar yazardı. Güzel RP yapıyor şaka maka.
Profil fotoğrafı bazen insanın kendisini açıklıyor harbi. RP mi yapıyor bilmiyorum ama huylarını almış.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.