Sorum başlıktadır. Ayrıca çok fazla forum türedi ve son 3-4 senedir çıkan forumların neredeyse hiçbiri tutmadı çok popüler birkaç kişinin forumu dışında.

Şöyle bir yer kurmuştum en son ve şu anda ayda 10M kişi ziyaret ediyor, yeterli mi? Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi: Technopat.net!

Bazı Teknoloji editörleri kadar asla değil.
Kim o teknoloji editörleri?

Şöyler bir yer kurmuştum en son ve şu anda ayda 10M kişi ziyaret ediyor, yeterli mi? Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi: Technopat.net!

Teşekkür ederim. Ziyaret gerçek sayıyı belirtmiyor aslında bana kalırsa.

Daha çok YouTube kanalı olarak söyleyeyim. PC Hocası, Donanım Arşivi ve ShiftDelete genel anlamda Türkiye de bu kanallar ve burada ki editörler daha çok tanınıyor. Bunu size bağlamıyorum yanlış anlaşılmasın. Alttaki alıntılamam da belirttiğim gibi. Bu yorumuma aksi iddia edenler olabilir saygı duyarım bana göre öyledir. Tabii nesnel veri varsa benim de görüşüm değişir. Son zamanlarda Sosyal hariç Technopat çok geriledi dışarıdan gözle.

Recep Baltaş belli bir kitle içinde popüler. Bazı Teknoloji editörleri kadar asla değil. Burası Türkiye maalesef değersizler değerlenir, değerliler altta kalır.

Umarım yolunuzda açık olursunuz @Recep Baltaş

Daha çok YouTube kanalı olarak söyleyeyim. PC Hocası, Donanım Arşivi ve ShiftDelete genel anlamda Türkiye de bu kanallar ve burada ki editörler daha çok tanınıyor. Bunu size bağlamıyorum yanlış anlaşılmasın. Alttaki alıntılamam da belirttiğim gibi. Bu yorumuma aksi iddia edenler olabilir saygı duyarım bana göre öyledir. Tabii nesnel veri varsa benim de görüşüm değişir. Son zamanlarda Sosyal hariç Technopat çok geriledi dışarıdan gözle.

ShiftDelete editörleri daha mı çok tanınıyor? Adamların 1 milyar takipçili twitter hesabında 20 👍'ı geçen post yok.

Forum ile YouTube kanalı birbirini tamamlayarak, birbiri ile bağlantılı olarak gider ise forum oldukça kısa bir süre içerisinde iyi bir şekilde büyüyebilir.

Kaldı ki şimdiden Technopat Sosyal'den duyan kişiler foruma geliyor ve foruma katkıda bulunuyor. Technopat'ın son olaydan sonra tadı tuzu kalmadığını düşünüyor olan bir kişi olarak bu forum Türkiye'deki forum sektörü konusunda gerçekten de bir milat olabilir.

PC Hocası, Donanım Arşivi ve ShiftDelete genel anlamda Türkiye de bu kanallar ve burada ki editörler daha çok tanınıyor. Bunu size bağlamıyorum yanlış anlaşılmasın. Alttaki alıntılamam da belirttiğim gibi. Bu yorumuma aksi iddia edenler olabilir saygı duyarım bana göre öyledir. Tabii nesnel veri varsa benim de görüşüm değişir. Son zamanlarda Sosyal hariç Technopat çok geriledi dışarıdan gözle.
Türkiye'deki genel teknoloji editörü konusunda Hakkı'nın mı mı Recep'in mi daha fazla tanındığı söylenilir ise Recep daha fazla tanınıyor ve en azından mevcut rejimden siyasi bağlantıları olmadığı için daha güvenilir kalıyor.

Daha çok YouTube kanalı olarak söyleyeyim. PC hocası, Donanım Arşivi ve shiftdelete genel anlamda Türkiye de bu kanallar ve burada ki editörler daha çok tanınıyor. Bunu size bağlamıyorum yanlış anlaşılmasın. Alttaki alıntılamam da belirttiğim gibi. Bu yorumuma aksi iddia edenler olabilir saygı duyarım bana göre öyledir. Tabii nesnel veri varsa benim de görüşüm değişir. Son zamanlarda sosyal hariç Technopat çok geriledi dışarıdan gözle.

Ben orada shiftdelete mi gördüm? Shiftdelete hükümet yanlısı olmasa hayatta kalamaz ne anlatıyorsun be.

Ben orada shiftdelete mi gördüm? Shiftdelete hükümet yanlısı olmasa hayatta kalamaz ne anlatıyorsun be.

Aksini iddia etmiyorum.

Forum ile YouTube kanalı birbirini tamamlayarak, birbiri ile bağlantılı olarak gider ise forum oldukça kısa bir süre içerisinde iyi bir şekilde büyüyebilir.

Kaldı ki şimdiden Technopat Sosyal'den duyan kişiler foruma geliyor ve foruma katkıda bulunuyor. Technopat'ın son olaydan sonra tadı tuzu kalmadığını düşünüyor olan bir kişi olarak bu forum Türkiye'deki forum sektörü konusunda gerçekten de bir milat olabilir.

Türkiye'deki genel teknoloji editörü konusunda Hakkı'nın mı mı Recep'in mi daha fazla tanındığı söylenilir ise Recep daha fazla tanınıyor ve en azından mevcut rejimden siyasi bağlantıları olmadığı için daha güvenilir kalıyor.

İlk 2 maddeye katılıyorum. Sonuncusu nesnel veri olmadıkça hükümet Hakkı Alkan desteklediği için onun daha popüler olduğunu düşünüyorum.

ShiftDelete editörleri daha mı çok tanınıyor? Adamların 1 milyar takipçili Twitter hesabında 20 Like'ı geçen post yok.

Dünya nüfusunun 8'de 1'i mi takip ediyor yani? X'i hükümet severlerin kullandığını düşünmüyorum.

Aksini iddia etmiyorum.

İlk 2 maddeye katılıyorum. Sonuncusu nesnel veri olmadıkça hükümet Hakkı Alkan desteklediği için onun daha popüler olduğunu düşünüyorum.

Dünya nüfusunun 8'de 1'i mi takip ediyor yani? X'i hükümet severlerin kullandığını düşünmüyorum.
Evet abi dünya nüfusunun 8'de 1'i takip ediyor tabi, shiftdelete'den büyük firma mı var? Dünya nüfüsunun 8'de 5'i bile takip eder de, 👍 sayıları niye o kadar düşük bilmiyorum ki. Niye öyle olmuş?

Bizim açtığımız rehberler bu yüzden var. Rehber yazan arkadaşlar mümkünde anahtar kelime yazmayı unutmasın. Rehberlerin aratılması ve Recep Baltaş ismi ile yükselebilir. Örnek olarak Nusret, Elon Musk, Burak Oyunda deyince aklınıza tek tek et, roket & araba, oyun geldiği gibi, "Technopat'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş" sözünden ötürü isim bir marka haline geldi. Ama ben Ali Güngör ismini pek kişi aklında tutamadı.

Üzgünüm ama aynı izole ortamda olsalar bile Ali Güngör hiçbir zaman Recep Baltaş kadar tanınmadı veya hit almadı. Bunun nedenlerinde genel olarak Recep'in sesinin daha tiz olması, genelde soruları onun cevaplayıp, genel olarak sistem toplamalarda onun kanala çıkması, forumda aktifliği ve dominantlık gibi özelliklerden ötürü daha çok tanındı.

Ayrıca Türkiye'de pek bilinmese de Edd China, Recep Baltaş ile aşağı yukarı aynı olayları yaşadı. Şirket başındakiler ile anlaşamadı ve sonuç olarak tekil olarak ayrıldı.

(Merak edenler için 1920 küsür model bir arabada çok zarar ediyor ve patronlar Edd'i kovuyor. Ama Edd videoda böyle anlatmıyor.)

İçerik üretilirse o forum yükselir. Silicone Forum örneğin, gözümde çok yüksek değerlere ulaşacak bir forumdu fakat bir süre sonra kurucular sözlerini çeşitli sebeplerden yerine getiremediler ve yavaş yavaş battı.

Burası uça uça başladı ve kaça kaça devam ediyor. Orada miladına kavuşamamış üyeler burada daha da güçlü ve daha bilgili şekilde devam ediyor yazmaya.

Umarım 2020 TP dönemindeki o ortamı tekrar buluruz.

Bizim açtığımız rehberler bu yüzden var. Rehber yazan arkadaşlar mümkünde anahtar kelime yazmayı unutmasın. Rehberlerin aratılması ve Recep Baltaş ismi ile yükselebilir. Örnek olarak Nusret, Elon Musk, Burak Oyunda deyince aklınıza tek tek et, roket & araba, oyun geldiği gibi, "Technopat'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş" sözünden ötürü isim bir marka haline geldi. Ama ben Ali Güngör ismini pek kişi aklında tutamadı.

Üzgünüm ama aynı izole ortamda olsalar bile Ali Güngör hiçbir zaman Recep Baltaş kadar tanınmadı veya hit almadı. Bunun nedenlerinde genel olarak Recep'in sesinin daha tiz olması, genelde soruları onun cevaplayıp, genel olarak sistem toplamalarda onun kanala çıkması, forumda aktifliği ve dominantlık gibi özelliklerden ötürü daha çok tanındı.

Ayrıca Türkiye'de pek bilinmese de Edd China, Recep Baltaş ile aşağı yukarı aynı olayları yaşadı. Şirket başındakiler ile anlaşamadı ve sonuç olarak tekil olarak ayrıldı.

(Merak edenler için 1920 küsür model bir arabada çok zarar ediyor ve patronlar Edd'i kovuyor. Ama Edd videoda böyle anlatmıyor.)

Bu.

Recep Baltaş ek olarak çok büyük bir popüler kültür malzemesi Türkiye'de bunlara ek olarak. Sadece nerdlere değil meme kültürüne de hitap eden bir insan. Eline bilgisayar tablet bişey değen herkes Recep Baltaş kim biliyor.

Recep Baltaş belli bir kitle içinde popüler. Bazı Teknoloji editörleri kadar asla değil. Burası Türkiye maalesef değersizler değerlenir, değerliler altta kalır.
Forumda birkaç düzine kaliteli içerik üreten adam olsa yeter kaliteli ve farkıni ortaya koyan forum tutar.