Detaylar
Kim cevapladı?Analytics erişimim artık yok ama Similarweb'e girip bakabilirsin. Technopat şu anda SDN'in iki katından fazla trafik alıyor.Teşekkür ederim. Ziyaret gerçek sayıyı belirtmiyor aslında bana kalırsa.
PC Hocası, Donanım Arşivi ve ShiftDelete genel anlamda Türkiye de bu kanallar ve burada ki editörler daha çok tanınıyor.
Hangi editörler? Ben bu editörlerden hiçbirini global bir lansmanda görmedim. AMD, Intel veya NVIDIA'nın hiçbir yurt dışı lansmanında Erdi Özüağ dışında birini görmedim. Bu kanalların "editör" istihdam ettiğine emin misin?
Demek ki izlenme ile de editör olunmuyormuş
*Bulunma eki olan -de ve -ki bitişik olmalı.
Monitör videoları 2.000 izlenmeye ulaşmamıştı geçenShiftDelete editörleri daha mı çok tanınıyor? Adamların 1 milyar takipçili twitter hesabında 20'ı geçen post yok.
- Makaleler
- 3
Forum kısmı mı site kısmı mı?Technopat şu anda SDN'in iki katından fazla trafik alıyor.
İkisi birlikte. Ama forum trafiği daha yüksektir.
Analytics erişimim artık yok ama Similarweb'e girip bakabilirsin. Technopat şu anda SDN'in iki katından fazla trafik alıyor.
Hangi editörler? Ben bu editörlerden hiçbirini global bir lansmanda görmedim. AMD, Intel veya NVIDIA'nın hiçbir yurt dışı lansmanında Erdi Özüağ dışında birini görmedim. Bu kanalların "editör" istihdam ettiğine emin misin?
Demek ki izlenme ile de editör olunmuyormuş
*Bulunma eki olan -de ve -ki bitişik olmalı.
Monitör videoları 2.000 izlenmeye ulaşmamıştı geçen![]()
Trafiğe lafım yok onda hak veriyorum. Mesele editör değil benim söylemek istediğim hak edilen kişinin değer görmeyip, hak etmeyenin gördüğü. Son madde hakkında diyeceklerim aynı şekilde neredeyse Technopat'da öyle.
Technopat benim önerdiklerimi yapsaydı izlenmeleri artardı. Benim yaptığım bazı videolar kısa sürede 200.000 izlenmeye ulaştı. Ama ben Technopat'ta tek karar alıcı değildim. Bu sorunu çözmek için ayrıldım zaten. Ayrılırken bile çekmem gereken yüzlerce video bekliyordu sırada ama her işi yapan Recep olunca Recep hangi birini çeksin?
Recep Baltaş'ın fikri olan videolar kendini çok net bir şekilde belli ediyordu. Mesela Gamegaraj laptopa MSI BIOS kurma, gözü kapalı sistem toplama gibi. Bunlar çok yüksek ihtimalle Baltaş'ın önerileridir. Özgün birisi. İlla ki gelişir.
Youtube konusunda neler düşünülüyor? Mesela çıkacak içerikler biraz daha LTT tarzı olamaz mı? Bir de yazılan metinler çok sıkıcı kalıyor, çoğunlukla makaleyi okumayı tercih ediyordum.Technopat benim önerdiklerimi yapsaydı izlenmeleri artardı. Benim yaptığım bazı videolar kısa sürede 200.000 izlenmeye ulaştı. Ama ben Technopat'ta tek karar alıcı değildim. Bu sorunu çözmek için ayrıldım zaten. Ayrılırken bile çekmem gereken yüzlerce video bekliyordu sırada ama her işi yapan Recep olunca Recep hangi birini çeksin?
Umarım en kısa sürede büyür burası da.
Forumdan biri 2.elden sahte 3060'a denk gelip konu açsa da hem YouTube'a video çıkar hem sosyal tarafının etkileşimi yükselir :d