Aynen dediğiniz gibi, zaten forumlar üyeleri YouTube ve Instagram üzerinden çekiyor. En büyük reklam kaynağı bu iki platform.Bence mantıklı, ben Technopat foruma YouTube'daki minidump analizlerini izledikten sonra sonra katılmıştım. @Recep Baltaş
Detaylar
Kim cevapladı?Türkiye'de güncel olarak YouTube üzerinde minidump analiz konusunda yardımcı olan bir teknoloji kanalı yok. Technopat'taki videolar da yıllar öncesinden. Bence bu konuda bir seri yapılabilir, insanların ilgisini çekecektir. Yardımcı da olacaktır, sosyal kısmına da üye kazandıracaktır.
Bence de, Technopat'ta bu seri başladı ama devam etmedi.
Techolay YouTube'da büyümek istiyorsa sadece bilgilendirici değil komik, deneysel, ne olur gibilerinden. Bir de videolarda çok şey anlatılmamalı yani anlatılsın ama sıkmasın araya komik editler falan ne bileyim işte güzel olur.
Techolay YouTube'da büyümek istiyorsa sadece bilgilendirici değil komik, deneysel, ne olur gibilerinden. Bir de videolarda çok şey anlatılmamalı yani anlatılsın ama sıkmasın araya komik editler falan ne bileyim işte güzel olur.
Bence 2024 veya 2025'te burası patlar. Ve YT kanalı açarsanız izleriz.
Duyruldugu zaman Technopat tarafından gelen de çok olur, tutar bir şekilde.
Bir de reklam da verilebilir diğer sitelere.Duyruldugu zaman Technopat tarafından gelen de çok olur, tutar bir şekilde.
Technopath'ın en ulu orta yerine versek reklamı...
YouTube Shorts ve Reels videoları ile kitle büyüyebilir aslında.
Bu Shorts kitlesi bana iç açıcı gelmiyo ama ya.YouTube Shorts ve Reels videoları ile kitle büyüyebilir aslında.
Evet banada instagram pek iç açıcı gelmiyor.