Flarum ile çalışmanız takdire şayan, ancak Flarum sözlük yapısına çok da uygun değil. Justoverclock'un Keyword eklentisine vs. bir göz atabilirsiniz. Flarum'dan tam verimi, Question Answer yapısında alabilirsiniz bilginiz olsun.
Flarum ile çalışmanız takdire şayan, ancak flarum sözlük yapısına çok da uygun değil. Justoverclock'un keyword eklentisine vs. bir göz atabilirsiniz. Flarum'dan tam verimi, question answer yapısında alabilirsiniz bilginiz olsun.
WordPress bilginiz varsa bence yine yazarların kaydolabileceği ve forum gibi blog gönderebileceği bir sistem yapabilirsiniz. Böylece daha güzel bir görünüm ve daha iyi bir altyapınız olur.
WordPress bilginiz varsa bence yine yazarların kaydolabileceği ve forum gibi blog gönderebileceği bir sistem yapabilirsiniz. Böylece daha güzel bir görünüm ve daha iyi bir altyapınız olur.
Hocam site tasarımı fena değil herkese hitap ediceğini düşünüyorum bir de siteye gece modu ekler misiniz illaki kullanan olacaktır ben şahsen kullanırım ve tek kötü yanı benimle mi alakalı bilmiyorum site yükleniyor yazısında 1 2 kez kaldı yenileyince düzeldi ama site tatlı olmuş.