Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Flarum kullanmak güzel fikir. Umarım büyürsünüz.

Çok teşekkürler sizin sayenizde büyümeye devam ediyoruz :)

Sayfanın renk paleti biraz göz yoruyor gibi, bence renk düzenlemeleri ve koyu mod yapılabilir.

Özellikle "kayıt ol" ve "giriş" gibi butonlar gözükmeyecek kadar kaybolmuş.

Eki Görüntüle 131518

Sayın moderatörüm, sorunları hallettim. Renk paletini değiştirdik, göz atabilirsiniz.

Bu haliyle daha iyi gibi, elinize sağlık.

Teşekkürler Techolay, çok destek oldun bana. Her şey için teşekkürler :)

Bir de üyelerin profilinine tıklayınca "istenilen bilgi bulunamadı" gibi bir hata veriyor.

Hata çözülmüştür.

Ana sayfada artık açılan konular değil, sadece kategoriler gözükmektedir.
Edit: Ana sayfa güncellemesi.

Başka istekler için iletiniz.

Son düzenleme:
Flarum ile çalışmanız takdire şayan, ancak Flarum sözlük yapısına çok da uygun değil. Justoverclock'un Keyword eklentisine vs. bir göz atabilirsiniz. Flarum'dan tam verimi, Question Answer yapısında alabilirsiniz bilginiz olsun.

Flarum ile çalışmanız takdire şayan, ancak flarum sözlük yapısına çok da uygun değil. Justoverclock'un keyword eklentisine vs. bir göz atabilirsiniz. Flarum'dan tam verimi, question answer yapısında alabilirsiniz bilginiz olsun.

Teşekkürler hocam en kısa zamanda sözlük çevirmek için elimden geleni yapıyorum tek ricam sözlük de yazarların paylaşımlarını artırması.

WordPress bilginiz varsa bence yine yazarların kaydolabileceği ve forum gibi blog gönderebileceği bir sistem yapabilirsiniz. Böylece daha güzel bir görünüm ve daha iyi bir altyapınız olur.

İyi çalışmalar.

WordPress bilginiz varsa bence yine yazarların kaydolabileceği ve forum gibi blog gönderebileceği bir sistem yapabilirsiniz. Böylece daha güzel bir görünüm ve daha iyi bir altyapınız olur.

İyi çalışmalar.

Teşekkürler worldpress bilgim hiç yok hocam.

İyi çalışmalar.

Buyurun hocam sözlük herkese açık yazabilirsiniz sizde :)

Sözlük içerisindeki çoğu kelime sözcük uygun şekilde çevirlmiştir.

Son düzenleme:
WordPress kullanmak proje için kötü bir seçenek olur.

Hocam site tasarımı fena değil herkese hitap ediceğini düşünüyorum bir de siteye gece modu ekler misiniz illaki kullanan olacaktır ben şahsen kullanırım ve tek kötü yanı benimle mi alakalı bilmiyorum site yükleniyor yazısında 1 2 kez kaldı yenileyince düzeldi ama site tatlı olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.