Tasarımı beğendim, oldukça hoş. Ancak renk paletini değiştirmeni öneririm; daha çekici ve uyumlu bir renk seçimi yapabilirsin. Ayrıca profesyonel bir görünüm için şık bir logo ekleyebilirsin. Bir de sitedeki kar efektini kaldırırsan daha iyi olur bence.
Yazılanlara tam olarak katılmıyorum. Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok; bir iş yapılırken önemli olan sonuçtur. Oyunda asset kullanmak nasıl normalse, web sitesinde hazır şablon kullanmanın da bir sakıncası yok. Yine de kendini geliştirmek istiyorsan, kolları sıvayıp kodlama kısmına biraz daha eğilmen faydalı olabilir.
Ne alaka mı, sen kendini ne sanıyorsun? XenForo kur da göreyim seni nasıl da zorlanıyorsun, gerçi sen onu da beceremezsin gitmişsin daha Flarum'un hazır hali olan FreeFlarum kullanmışın.
Flarum bu, normal. Alışamadıysan git XenForo kullan kardeşim.
Ne alaka mı, sen kendini ne sanıyorsun? XenForo kur da göreyim seni nasıl da zorlanıyorsun, gerçi sen onu da beceremezsin gitmişsin daha Flarum'un hazır hali olan FreeFlarum kullanmışın.
Öyle istediğin gibi kuramazsın. Forum scriptleri hep farklıdır, biri zordur biri iyidir biri kötüdür.
195 dolar kaç para ediyor, farkında mısın? Herkesin geliri yüksek değil maalesef ülkede ama yurt dışı olursa neden olmasın hocam veya bir işe başlayınca
Hadi, sözüm olsun; bir işe başlayınca, düzgün maaş alınca XenForo'dan açacağım.
Zamanında demodan açtığım ufak bir kemik kilit toplamıştım yeniden; lakin tekrar toplayabilir miyim bilmiyorum.
195 dolar kaç para ediyor, farkında mısın? Herkesin geliri yüksek değil maalesef ülkede ama yurt dışı olursa neden olmasın hocam veya bir işe başlayınca