Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ana Sayfa
Kullanıcıların forumunu ziyaret ettiklerinde ilk görecekleri sayfayı seçin.
Tüm Tartışmalar
Etiketler
Kategoriler

Hangisi Flarum alt yapısından?
Tasarımı beğendim, oldukça hoş. Ancak renk paletini değiştirmeni öneririm; daha çekici ve uyumlu bir renk seçimi yapabilirsin. Ayrıca profesyonel bir görünüm için şık bir logo ekleyebilirsin. Bir de sitedeki kar efektini kaldırırsan daha iyi olur bence.

Yazılanlara tam olarak katılmıyorum. Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok; bir iş yapılırken önemli olan sonuçtur. Oyunda asset kullanmak nasıl normalse, web sitesinde hazır şablon kullanmanın da bir sakıncası yok. Yine de kendini geliştirmek istiyorsan, kolları sıvayıp kodlama kısmına biraz daha eğilmen faydalı olabilir.

Diğerlerinin söylediklerini aldırış etme.

Siten gayet güzel olmuş hangi altyapıyı kullanırsa kullansın kullanışlı bir web site olmuş.

Burada linçleyenler çok biliyorsa kendileri açsın bir forum buraya eklesin ona da güzel olmuş diyelim.
Teşekkürler, hoca. :)

Site saymam ben bunu. Freeflarum'un bedavaya verdiği subdomainler işte. Ek olarak kategori açmışsınız.
Pekala, hoca.

Hiç alışık olmayan tasarım var diğer forumlara göre bayağı farklı.
Flarum bu, normal. Alışamadıysan git XenForo kullan kardeşim.

Ne alaka, hocam?

Şu an bütün büyük forumlar hazır altyapı kullanıyor, Techolay da dahil. Sen ne anlatıyorsun be abla, gözünü seveyim be abi!

İlla senin gibileri ikna etmek için HTML, PHP falan kod yazmak lazım, değil mi? Tek yetindiğiniz şey.
Ne alaka mı, sen kendini ne sanıyorsun? XenForo kur da göreyim seni nasıl da zorlanıyorsun, gerçi sen onu da beceremezsin gitmişsin daha Flarum'un hazır hali olan FreeFlarum kullanmışın.

Anladım, tamam eyvallah da adama ne? Arkadaş, ben istediğim yerden forumumu kurarım.
Öyle istediğin gibi kuramazsın. Forum scriptleri hep farklıdır, biri zordur biri iyidir biri kötüdür.

Flarum bu, normal. Alışamadıysan git XenForo kullan kardeşim.

Ne alaka mı, sen kendini ne sanıyorsun? XenForo kur da göreyim seni nasıl da zorlanıyorsun, gerçi sen onu da beceremezsin gitmişsin daha Flarum'un hazır hali olan FreeFlarum kullanmışın.

Öyle istediğin gibi kuramazsın. Forum scriptleri hep farklıdır, biri zordur biri iyidir biri kötüdür.
Tamam, aylık dolar para var, Xenforo'dan forum açayım hocam.

• Beğenmedim
İfadeler: 144
Aylık mı? Tek seferde 195 dolara alabilirsin dostum.

195 dolar kaç para ediyor, farkında mısın? Herkesin geliri yüksek değil maalesef ülkede ama yurt dışı olursa neden olmasın hocam veya bir işe başlayınca :)

Hadi, sözüm olsun; bir işe başlayınca, düzgün maaş alınca XenForo'dan açacağım. :)

Zamanında demodan açtığım ufak bir kemik kilit toplamıştım yeniden; lakin tekrar toplayabilir miyim bilmiyorum.

Aylık mı? Tek seferde 195 dolara alabilirsin dostum.
Bir şey soracağım, şu tarz emojileri nasıl ekleyeceğim hoca? Bilgin varsa yardım eder misin?
:matrix::hehehe:

Son düzenleme:
195 dolar kaç para ediyor, farkında mısın? Herkesin geliri yüksek değil maalesef ülkede ama yurt dışı olursa neden olmasın hocam veya bir işe başlayınca :)
Biliyorum hocam sadece bilgilendirme amaçlı söyledim.
Bir şey soracağım, şu tarz emojileri nasıl ekleyeceğim hoca? Bilgin varsa yardım eder misin?
:matrix::hehehe:
Valla bilgim olsa yardım ederim sana.

Biliyorum hocam sadece bilgilendirme amaçlı söyledim.

Valla bilgim olsa yardım ederim sana.
Bilgi için teşekkürler hocam, biliyorum Flarum kötü, yakın zamanda işe başlayıp kazanıp daha iyilerine layık kılacağım :)

Edit: O tarz Emojiler Donanım Haber'de baya vardı, ne yazsam hepsi çıkar sadece.

• Kalp
İfadeler: 144
Edit: O tarz Emojiler Donanım Haber'de baya vardı, ne yazsam hepsi çıkar sadece.
Yazdığın ifade iki tane iki noktanın arasına matrix yazarsan çıkıyormuş. Az önce baktım.

Bilgi için teşekkürler hocam, biliyorum Flarum kötü, yakın zamanda işe başlayıp kazanıp daha iyilerine layık kılacağım :)
Umarım kazanırsın hocam. Bu arada sana ilk başta sert davrandıysam özür dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.