Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba tekrardan Konu açma ve Cevap vermeye çalışınız bir konuya

Merhaba tekrardan Konu açma ve Cevap vermeye çalışınız bir konuya

Bende hala açılmıyor.

Sorun şundan kaynaklıdır forum görüntüleme sadece modlar için açık kalmış cevap vererebiliyor veya başlık açabiliyormusnuz.

Sorun şundan kaynaklıdır forum görüntüleme sadece modlar için açık kalmış cevap vererebiliyor veya başlık açabiliyormusnuz.

Şimdi açınız başlık açma ve başlık görüntüleme sorunu çözülmüştür.

Yanıt verme sorunu da giderilmiştir bu konu altına sonunda toplaşalım.

Forumdaki sorunlar çözüldü. Artık bir konu açabilir ve herhangi bir konuya üye olarak cevap yazabilirsiniz.

Eki Görüntüle 131522
Yazilar falan bu renklerle zor okunuyor. Benimle mi alakali bilmiyorum.

Renk sorunu çözülmüştür.

Tasarımı basit ama hoş olmuş, artık resmî olarak üye olmuş bulunmaktayım ❤️

Sorunlar çözülmüştür konu açıp konu altında konuşabilirsiniz.

100 kişi çevrim içi olunca, çevrim içi listesi aşağıya mı kayacak? Eğer öyleyse saçma. Üste koymak yerine sayfanın en altında olmaları daha mantıklı. Ayrıca kategoriler bölümü falan çalışmıyor, tıklayınca çevrim içi listesi açılıyor.

Hayır çevrimiçi 100 kişi olduğunda aşağıya kaymayacak aksine ekranda sadece 5 kişi gözüküp yanında daha fazla görüntüle seçeneği olacak katogiriler sorunu halledilmiştir.

Siteye F5 attım ancak bir bildirim vs. göremedim.

Bildirim sorunu çözüldü.

Yanıt verme sorunu da giderilmiştir bu konu altına sonunda toplaşalım.

Forumdaki sorunlar çözüldü. Artık bir konu açabilir ve herhangi bir konuya üye olarak cevap yazabilirsiniz.

Renk sorunu çözülmüştür.

Sorunlar çözülmüştür konu açıp konu altında konuşabilirsiniz.

Hayır çevrim içi 100 kişi olduğunda aşağıya kaymayacak aksine ekranda sadece 5 kişi gözüküp yanında daha fazla görüntüle seçeneği olacak katogiriler sorunu halledilmiştir.

Bildirim sorunu çözüldü.

Site şu anki haliyle çok iyi, üye sayısı artıp aktif bir uygulama olmaya başlayınca çok keyifli olacağını düşünüyorum.

Güzel duruyor. Peki bu sitenin olayı nedir? Ekşi sözlük gibi bir şey mi?

Sözlük dür hocam ama geyik muhabet dönüyor sizi de bekleriz :)

Edit: Etiket sistemi eklendi, kategoriler güncellendi, kişinin mesaj yazma sayısını gösteren panel eklendi, level sistemi eklendi.

Son düzenleme:
Flarum kullanmak güzel fikir. Umarım büyürsünüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.