- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?zelsy1903
Becerikli
Mükkemel bir site. Teşekkürler.
YavuzKyr
Uzman
Ana sayfa dizaynı değiştirilebilir. Forumdaki gibi dört köşeli bir dizayn kullanabilir. Evet her şeyin minimalist ve ortada olması yenilikçi bir tasarım ama nedenini bilmediğim şekilde en azından benim gözüme pek güzel gözükmedi. Onun dışında animasyonlar güzel sadece dizaynın değişmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ne demek
Ana sayfa dizaynı değiştirilebilir. Forumdaki gibi dört köşeli bir dizayn kullanabilir. Evet her şeyin minimalist ve ortada olması yenilikçi bir tasarım ama nedenini bilmediğim şekilde en azından benim gözüme pek güzel gözükmedi. Onun dışında animasyonlar güzel sadece dizaynın değişmesi gerektiğini düşünüyorum.
Sorunlar teyit altına alınmıştır.
gustavo
Üstün
Güzel freeflarum biraz sınırlayabilir eklenti konusundan onun dışında sıkıntı yok.
Güzel freeflarum biraz sınırlayabilir eklenti konusundan onun dışında sıkıntı yok.
Evet, doğrudur; çoğu şeyi sınırlasa bile bu sınır içinde elimden geldiğince uğraşıyorum.
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim, hocam. Ana sayfa ve navigasyon konusundaki geri bildiriminizi dikkate alarak, erişimi daha kolay ve akıcı hale getirmek için gerekli iyileştirmeleri değerlendireceğiz.Açıkçası ana sayfa biraz tuhaf. Farklı sayfalara gitmek tuhaf ve zor hissettiriyor. Onun dışında beğendim.
Eğer belirli bir alan veya özellik hakkında daha detaylı geri bildiriminiz varsa, paylaşmanızdan memnuniyet duyarız. Görüşleriniz, platformumuzu geliştirmemize yardımcı oluyor
zelsy1903
Becerikli
Gençlerin böyle siteler kurup kendilerini geliştirmesi güzel! Başarılar dilerim.Geri bildiriminiz için teşekkür ederim, hocam. Ana sayfa ve navigasyon konusundaki geri bildiriminizi dikkate alarak, erişimi daha kolay ve akıcı hale getirmek için gerekli iyileştirmeleri değerlendireceğiz.
Eğer belirli bir alan veya özellik hakkında daha detaylı geri bildiriminiz varsa, paylaşmanızdan memnuniyet duyarız. Görüşleriniz, platformumuzu geliştirmemize yardımcı oluyor
Çok teşekkürler idolüm Recep Baltaş, bu konularda kendisine buradan saygılarGençlerin böyle siteler kurup kendilerini geliştirmesi güzel! Başarılar dilerim.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-