zelsy1903
Becerikli
Çok teşekkürler idolüm Recep Baltaş, bu konularda kendisine buradan saygılar![]()
Eminim Recep Baltaş gibi başarılı bir birey olacaksın.
Çok teşekkürler idolüm Recep Baltaş, bu konularda kendisine buradan saygılar![]()
Çok teşekkürler sayenizdeEminim Recep Baltaş gibi başarılı bir birey olacaksın.
Farklılık güzeldir hocam, bilerek farklı olmaya çalışıyorum.Hiç alışık olmayan tasarım var diğer forumlara göre bayağı farklı.
Olmamış. FreeFlarum ile hazır forum açıp kategori eklemekle Bandai Namco'da çalışamazsın.
Xenforo bir yazılım ve sunuculara kurularak forum kurulmakta. Freeflarum ise hazır forum kurma sihirbazı gibi bir şey. Kimse sana php öğren demiyor. Xenforo, MyBB ile kurduğun ile bunun arasında fark var.Ne alaka, hocam?
Şu an bütün büyük forumlar hazır altyapı kullanıyor, Techolay da dahil. Sen ne anlatıyorsun be abla, gözünü seveyim be abi!
İlla senin gibileri ikna etmek için HTML, PHP falan kod yazmak lazım, değil mi? Tek yetindiğiniz şey.
Anladım, tamam eyvallah da adama ne? Arkadaş, ben istediğim yerden forumumu kurarım.Xenforo bir yazılım ve sunuculara kurularak forum kurulmakta. Freeflarum ise hazır forum kurma sihirbazı gibi bir şey. Kimse sana php öğren demiyor. Xenforo, MyBB ile kurduğun ile bunun arasında fark var.
Konuyu geri bildirim almak için açmadın mı?Anladım, tamam eyvallah da adama ne? Arkadaş, ben istediğim yerden forumumu kurarım.